Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szexre kellenék mindenkinek?
Figyelt kérdés
Amikor megismerkedek egy sráccal mindig az történik, hogy párszor találkozunk, minden jól megy, azt mondja, hogy jól érzi magát velem, de mikor jobban összemelegedünk és rájön, hogy engem nem kap meg ilyen könnyen,azután már fel sem hív.
Nem értem miért van ez, mert sem olyan buta, sem olyan csúnya nem vagyok, hogy csak a szexre lennék jó, legalábbis szerintem. Mindenki kérdezgeti, hogy miért nincs barátom, úh nem értem mi lehet a baj.
2011. ápr. 17. 14:44
51/60 A kérdező kommentje:
Persze, azt már levágtam. Hol találtad ezt a cikket? Nagyon érdekes!
2011. ápr. 23. 21:41
52/60 anonim válasza:
Van 1 oldal ami tokeletesen leirja ezt a problemat, de inkabb a ferfi szemszogebol, viszont neked is sokat segitene, meg sok mas embernek itt...
53/60 anonim válasza:
Vannak még ilyenek nekem,és engem érdekelnek ezek a tömény emberi jellemzések,mert szeretném jobban megfejteni az embereket..látszik hogy én más vagyok,mert még nekem ilyennekel senki nem rukkolt elö,és persze nem is fog..
54/60 anonim válasza:
..de fiúk szemszögéböl vannak itt még sokkal komolyabb dolgok amik eléggé felkavaróak..
55/60 A kérdező kommentje:
Sose lehet tudni. Szerintem sokakat érdekelnek az ilyen dolgok. Még egyszer köszönöm.
2011. ápr. 23. 21:51
57/60 A kérdező kommentje:
Próbálj meg olyan, dolgokat csinálni, amiben a jó tulajdonságaidnak hasznát veszed és ezzel ellensúlyozhatod a rosszakat.
2011. ápr. 23. 22:07
58/60 anonim válasza:
Nyugi csupa jó dolgokat csinálok,mindenkin segitek önzetlenül,sajnos ezt kihasználják sokan,de én nem tudok megváltozni..
59/60 A kérdező kommentje:
Akkor jó!
2011. ápr. 23. 22:15
60/60 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!