Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szexre kellenék mindenkinek?
Figyelt kérdés
Amikor megismerkedek egy sráccal mindig az történik, hogy párszor találkozunk, minden jól megy, azt mondja, hogy jól érzi magát velem, de mikor jobban összemelegedünk és rájön, hogy engem nem kap meg ilyen könnyen,azután már fel sem hív.
Nem értem miért van ez, mert sem olyan buta, sem olyan csúnya nem vagyok, hogy csak a szexre lennék jó, legalábbis szerintem. Mindenki kérdezgeti, hogy miért nincs barátom, úh nem értem mi lehet a baj.
Hasonló helyzetben vagyok én is. Csak nálam az van, hogy találkozok valakivel és olyan harmadik talinál már szexet akar. Volt olyan fiú aki harmadik talinál megkérdezte, hogy miért nem fekszek már le vele? Mondtam, hogy még egy kicsit várni akarok. Ő meg, hogy oké barátok is lehetünk, mert ha csak találkozunk akkor olyanok vagyunk mintha barátok lennénk. Pedig én se várnék sokat a szexel kb. olyan két-három hét után én is benne lennék. Nem tudom mi lehet a gond. 24/L
2011. ápr. 17. 15:27
12/60 A kérdező kommentje:
15: 27-es, akkor te teljesen át tudod érezni. Én is így vagyok vele. Nekem is 2- 4 hét kellene csak a találkozások és az ismertség függvényébe. Nem hiszem, hogy ez olyan sok idő lenne, hiszen másra fél- 1 évet várnak, igaz nem a mi korunkba, de azért 1 hónap nem a világ.
2011. ápr. 17. 15:50
13/60 anonim válasza:
Lehet, hogy véletlenül olyan jeleket küldesz.
2011. ápr. 17. 17:31
14/60 anonim válasza:
nem a korotoktól függ, hogy várnak-e rátok. hanem attól, hogy milyen körülmények között és milyen ffival ismerkedtek meg. függ még attól, hogy a pasi mit akar. ha komoly kapcsolatot akar veletek, akkor vár. ezt több ffi megerősítette nekem. ha csak egy kellemes kis kaland, akkor nem akar várni.
2011. ápr. 17. 18:10
15/60 anonim válasza:
Cilla te vagy az? :D
Amúgy ha még tizenéves vagy akkor ezzel még várnod kell. Én se nagyon értem, hogy a korosztályomban miért csak a szexről kell szólnia egy párkapcsolatnak. Ha én szeretek valakit, akkor hónapokig is várnék hogy végre megkaphassam. Ha meg csak egy numerára kell, akkor úgysem érdekelt annyira.
Próbálj meg válogatni az érettebb pasik közül
16/f
2011. ápr. 17. 22:46
16/60 A kérdező kommentje:
Az érettebb pasik között válogatok, mivel nem tizen éves vagyok. 22 éves vagyok és az idősebb férfiakat szeretem, szóval elvileg ők már elég érettek és, ha ki akarták volna élni magukat, azt is megtehették volna már. Szerintem inkább a te korodban éljék ki magukat, mint később.
2011. ápr. 18. 13:18
17/60 anonim válasza:
A legtöbb középkorú férfi, ha nem nős, nem is akar hosszú távú kapcsolatot.
2011. ápr. 18. 20:26
18/60 anonim válasza:
Nem tudom de lehet beteg vagyok akkor,mivel én egy lánnyal romantikázni akarok legföképpen,és nem szexelni,nekem a romantika fontosabb mint a szex..26\F
2011. ápr. 23. 19:31
19/60 anonim válasza:
A lányok furcsán müködnek,nem lehet kiismerni őket!
Az eggyik oldalnak fontos a szex,mégha nem is mondják ki,de a b nők egymás közt kibeszélik hogy ki milyen pasi,meg stb..Normális ember fiú vagy lány lényegtelen,szerintem elsö benyomás alapján ez miatt dönt hogy kell-e neki a pasi vagy nem,mivel hiper szuper villámgyorsasággal átfut azért az agyán a szex gondolata is,hogy (esetleg) merné vagy nem merné? Akit megkérdeztem lányokat még mindegyik ezt mondta,és azt is mondták hogy sok fiút nem tartanak vonzzónak szexuálisan,és igy ők partnernek sem jöhetnek szóba..
2011. ápr. 23. 19:38
20/60 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok. Én is így gondolom, hogy vannak olyan fiúk, nem is kevesen, akik NEM CSAK szexre mennek, csak azt nem értem, hogy én miért a másik végletnek jövök be és nekik miért nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!