Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kajak mindenkinek a r. bancok kellenek?
Nem, nekem nem kellenek a ribancok, de mivel a normális lányoknak akkorák az igényeik, hogy nem lehet nekik megfelelni + több évet is várni kell mire szexre kerül a sor, így az ember fiának csak a r*bancok jutnak.
21f
Én szeretlek akkor is ha itt panaszkodsz... Na most mi van?
Nem vagy boldog? Helyes, ugyanis a boldogsághoz nem az kell hogy téged szeressen valaki, hanem hogy te szeress másokat. Hiába szeretlek, nem érzed jobban magad... De én igen :)
Tudom hogy iszonyat nyavalygásnak tűnik, de annyira elegem van már...csak annyit akartam, hogy egyszer tényleg szeressen egy fiú...
Amúgy köszi az értelmes hozzászólásokat, de nem minddel értek egyet, mivel senkinek nem volt kifogása a külsőm ellen...plusz nem magasak az igényeim, az, hogy komolyan vegyenek, és ne csaljanak meg sztem nem annyira nagy dolog.
Hülye vagy?
Jó hogy a f@sztarisznya lányok a téma.
Az a nő aki a segglyukam nyalja miközben veri nekem az a legtutibb. Ezt melyik nebántsvirág szüzike teszi meg? Ehhez igazi k-u-r-v-á-vá kell válni. De nagyon megéri!!! :)
13:39
Én mindig ha szeretni akartam egy lányt, jött a szöveg, hogy csak barátok lehetünk, úgyhogy ne sírj itt nekem, meg ne magyarázd már, hogy nem így van, midnegyik ilyen volt akitől akartam valamit, ez az oka annak, hogy nem találsz pasit, aki akarna tőled valamit, amit állításod szerint te is akarsz, egy komoly kapcsolat azt gondolom elutasítod, aki meg csak szexet akar annak ahgyod magad jól átvágni, ilyenek a nők, ösztönlények.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!