Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most kajak mindenkinek a r....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kajak mindenkinek a r. bancok kellenek?

Figyelt kérdés
Komolyan kezdem ezt hinni...nálam az a helyzet, hogy ismerek több lányt is, akiknek egyfolytában az megy a fejükbe, hogy kivel csalják meg a pasijukat, és találkozgatnak is azokkal a fiúkkal (ami sztem kibb.aszott furán és hülyén veszi ki magát...) erre még a barátjuk törik magukat...bezzeg nálam...én hűséges vagyok, senkit nem csaltam, nem csalnék, és nem is áll szándékomban megcsalni, erre a barátom mégsem szeret annyira, mint azokat a lányokat (saját barátjuk) akik megcsalják a pasijaikat. Én ezt egyáltalán nem értem, pedig tényleg igyekszem aranyos lenni, meg minden, de még egyik barátom sem tett meg olyanokat értem, amiket ezekért a lányokért...pedig azt szokás mondani, hogy a tettek érnek a legtöbbet...de most akkor...nekem is így kellene viselkednem ahhoz, hogy végre egyszer engem is igazán szeressen valaki?
2011. aug. 26. 13:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha annyira szexmánis állat lennék ahogy te fogalmazol nem lennék 21 évesen szűz, dehát hol vannak a rendes lányok?Mert én olyanokkal találkozok akik semmi érdeklődést nem mutatnak a férfiak iránt és elutasítóak, érthetetlen számomra, most már igazán leírhatnátok.

21f

2011. aug. 31. 16:35
 22/22 anonim ***** válasza:
A 16:03-as hozzászóláson csak irónia akart lenni, ha valakinek nem esett le. Azt hiszi mindenki, hogy a férfiak csak dugni akarnak és ezzel igazolják a csajok a ribanc viselkedést. Holott ez nem igaz, hiszen ez az oldal is tele van olyan srácokkal, akik azért szenvednek, mert kapcsolatot akarnak, de csak ribancokba botlanak, vagy jégcsapokba. Persze sok csaj is rendes kapcsolatot akar, de belebotlik az ilyen nagy arcú, hímringyókba. A ribancok pedig senkinek sem kellenek hosszútvára, csak arra, hogy jól megdugja őket az ember. Bár némelyik még arra sem jó.
2011. szept. 1. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!