Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kajak mindenkinek a r. bancok kellenek?
"Az összes pasi ribancot keres. Még a rendesek is. Csak maximum annyi a különbség hogy a rendesek rendes lányokat keresnek de csak a fejükben. De ha van alkalom hogy egy csajjal legyen aki éppen ribanc akkor egészen biztosan nem fogja kihagyni ezt a lehetőséget."
A csajok pedig a kedves, rendes, házias pasit keresik, de csak fejben. Aztán persze egy hülye tahó állattal lépnek le, aki le se szarja őket, aztán mennek vissza a jófiúhoz sírni. Ha alkalom nyílik rá, hogy milyen pasival legyenek, egy átlagos, normálissal, vagy egy divatlap címlapjáról lemászott álompasival, akkor az utóbbi lesz a befutó.
Igaza van egy korábbinak, a nők csak hülye ösztönlények. Idomítani, fegyelmezni és jutalmazni kell őket, mint a kutyákat. A kutyák viszont feltétel nélkül szeretni fognak és sose csalnak meg.
A nőknek meg csak magas 190cm feletti férfiak akik izmosak, jóképűek, rosszfiúk, gazdagok kellenek, akik olyanok kedves kérdező mint amit te leírtál azoknak mondjátok, hogy csak barátok lehetünk, metrt nem nyomulnak, ne mcsak megdugni akarnak titeket, ahen mszerelmet is, de nektek csak az agyatok akar jófiút, a rosszfiú g*cikhez vonzódtok akik becsapnak, ez vonz ösztönösen, mi pasik is így vagyunk a rosszlány r*bancokkal, de ők legalább szexelnek velünk.Szóval én tisztelem őket és ne hívjuk ribancnak hanem rendes nőnek aki nem csak hülyít egy pasit, akinek nem csak egy tárgy egy férfi.
21f
Így van. A csajok az ún. rosszfiúkról várják el, hogy majd szeretik, megbecsülik és tisztelik őket, holott eleve azért rosszak, mert ezekre képtelenek.
Aztán majd 30-40 fele, amikor már párszor átbaszták őket, akkor jönnek rá, hogy hoppá, de jó is lenne, ha olyan pasi lenne az életükben, akik szereti, megbecsüli és odafigyel rájuk. Ekkor azonban már késő, mert a korabeli férfiak, a 20-as csajokat hajkurásszák.
És igen, ezerszer inkább egy ribanc, akit minimális erő és anyagi befektetés után meg lehet fektetni, mint egy ún. rendes lány, aki hónapokig várat, mert nem akar k.rvának tűnni, de ha talál egy gazdagabb és jóképűbb pasit, szó nélkül lelép vele, kiszanál anyagilag és érzelmileg. Hiszen mindkét esetben az a főcél, hogy megdugja a csajt az ember.
"ÉS az is elég durva, h általánosítotok a nőkre nézve"
és
"Most kajak mindenkinek a r. bancok kellenek?"
Akkor most ki általánosít? Te még a MINDENKINEK szót is használtad baszod...
„én hűséges vagyok, senkit nem csaltam, nem csalnék, és nem is áll szándékomban megcsalni, erre a barátom mégsem szeret annyira, mint azokat a lányokat (saját barátjuk) akik megcsalják a pasijaikat.”
„de még egyik barátom sem tett meg olyanokat értem, amiket ezekért a lányokért”
„Nem azzal van gond, h nem találok fiút, van barátom. Csak azt fájlaltam, h azok a lányok akik másokkal találkozgatnaka barátjuk háta mögött, mindig olyan pasit kapnak,akik ennek ellenére is odáig meg vissza vannak.”
De akkor mégiscsak azzal van gond, hogy nem találsz magadnak megfelelőt. Lényegében féltékeny vagy a sok repedt sarkúra, akik össze-vissza kefélnek, mégis van barátjuk, akik a lelküket kiteszik értük, míg a te pasid nem ilyen. Honnan tudod, hogy azok a srácok nem dugnak meg más csajokat? Most ez valami verseny, hogy kinek nagyobb papucs a barátja? Mégis mit tegyen, hogy elégedett legyél? Szeret? Fontos vagy neki? Mert csak ezek számítanak és nem az, hogy milyen baromságokat csinál, amivel lehet villogni a barátnők előtt.
Azon pedig tényleg érdemes lenne elgondolkozni, hogy ki általánosít, mert te sem vagy jobb nálunk.
Azért a ribanckodás és a hónapokig húzom az agyát között óriási különbség van.
Persze a férfiak csak szexmániás állatok, akiket semmi sem érdekel, de bezzeg a normális csajok telesírják a párnájukat, mert nem találják az igazit.
Ha nem lenne annyi kis ribanc, akkor probléma sem lenne, mert azok hosszútávra senkinek sem kellenek. Ha pedig valaki csak kéreti magát hónapokig, akkor persze, hogy az illető mást fog keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!