Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szexre kellenék mindenkinek?
Amikor megismerkedek egy sráccal mindig az történik, hogy párszor találkozunk, minden jól megy, azt mondja, hogy jól érzi magát velem, de mikor jobban összemelegedünk és rájön, hogy engem nem kap meg ilyen könnyen,azután már fel sem hív.
Nem értem miért van ez, mert sem olyan buta, sem olyan csúnya nem vagyok, hogy csak a szexre lennék jó, legalábbis szerintem. Mindenki kérdezgeti, hogy miért nincs barátom, úh nem értem mi lehet a baj.
ma 19:47
Én tudom hogy te milyen ember vagy hidj nekem!
Sajnos az a gond hogy én már sokat tapasztaltam,32 évesen láttam már sok mindent..Én egy olyan érzékeny fiú vagyok,hogy azt mondogatták nekem sokan hogy ez már sok! A jellemzésemben benne is van! És én akikkel még beszéltem lányokkal mind azt mondta hogy aranyos vagyok,és itt a szemfényvesztés! Ugyanis egy lánynak ha bejön egy fiú ilyet nem mond,ez tényleg igy van..Mivel nem akarják megbántani,hogy nem jön be mint pasi,és inkább azt mondják rá hogy aranyos..Szóval én csak a barátok kategoriájába eshetek bele egy lánynál,több nem..És miért? Mert a szexuális kisugárzásom egyenlö a 0-val..Akármennyire is felháboritó és a lányok tagadják hogy ő nekik a romantika fontosabb,ez nem igaz..De ez tényleg igy van ahogy leirtam..
nem te jössz be az ilyen pasiknak, hanem neked jönnek be az ilyen pasik, valszeg nem véletlen hogy mindig ilyenekkel ismerkedsz meg közelebbről, akik meg nem ilyenek lennének azokat meg meg se látod..., hát így járás... a best of both worlds elve ilyen esetekben meg ált elég ritka :)
25 F
ma 20:05
Ez tényleg frappáns válasz és ott a pont!
19.53: Igazad van nekem is van sok olyan fiú, akit imádok, mert olyan aranyos, de többségükkel én sem járnék, hogy miért, azt sajnos nem tudom megmagyarázni. Nagyon rossz lehet nekik, hogy mindenki imádja őket, de csak barátként.
19.54: Ha elolvasod a kérdést láthatod, hogy nem azt írtam, hogy kiemelkedő intelligenciával rendelkezem és gyönyörű vagyok. Csupán annyit, hogy nem vagyok ostoba, mert ha az lennék, akkor nem lennék ösztöndíjas a fősuli egy olyan szakán, ahol meg kell küzdened a diplomádért. Csúnyának pedig azért nem érzem magam,mert nap, mint kapom a visszajelzéseket, ezenkívül hostesskedem is és ha olyan csúnya lennék nem hiszem, hogy hívnának dolgozni.
Jaaaj a kis aranyos:)
Még hogy ő nem annyira ostoba, mert főiskolára jár:)
Ebből látszik, hogy olyan egyszerű vagy, mint egy lapát.
ma 19:53-as Vagyok!
Ha rám irsz privin keresztül elküldöm a jellemzésed,hidd el igazam lessz..Szerintem értelmes lány vagy,csak itt a dolog sokkal bonyolultabb,mivel ahogy haladnak az évek,a szexuális dolgok borzasztóan torzulnak elfelé,és igy nem csoda hogy már a 6-7-dikes ált iskolában is már ez a téma,meg már divat hogy 12-13 évesek már nem is szüzek és dicsekednek is hogy már van pasijuk..És azok a fiúk akikkel te találkozol ezt tudják pontosan hogy merre felé halad a világ,és tudatalatt gondolják hogy már minden lány olyan mint ezek a fiatal 12-13 éves lányok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!