Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit érdemes tenni? Mindenki rajtam röhög
Tettem már fel olyan kérdést , hogy ugyérzem mindenki rajtam röhög , tippelgettem , hogy mi miatt , kinézet , haj , menés , vagy mi ? sok válasz érkezett rá , hogy csak bemesélem magamnak ,de nem hinném egyébként , tényleg látom ,hogy kur.asokan rajtam röhögnek , és most jutottam el olyan szintre ,hogy akkor ezen ,hogy kéne változtatni ?
Biztos vagyok benne ,hogy a külsőm miatt van ,viszont aztnem értem ,hogy nálam 20x nyomorékabb embereket meg nem röhögik ki ,sőt nálam 20x nyomorékabb emberek is kiröhögnek engem .. már bocs a kifejezésért.
szóval kezdem belátni ,hogy elég nyomorékul nézek ki ha mindeni rajtam röhög , de ezen ,hogy lehet változtatni ?
én azon agyaltam , hogy kigyúrom magam , letolom kopaszra fejemet , valamit csak lenditene dolgon ..
tippek ?
21/F
"Mi balyod van Kérdező?? Ne ingereljé felfele!"
Vigyázz kedves kérdező, mert a végén még lehet kinyír!:'D:'D
ki hát, egyébként most már értem mért röhög rajtad mindenki, már én is röhögök rajtad! kép se kell hozzá
Köszönömöm! Cijjaa!
nem teszek fel képet !
nem a külsőmről érdekel a vélemény az tudom ,hogy cinkes
az érdekel mit lenne érdemes ez esetben csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!