Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mindenki ezt érzi ilyenkor?
Hali! Szerintem gondolatilag el kell ezt előbb rendezned magadba,mert baró ha bejön neked a csaj, de nem lehet erőszakosan ragaszkodni hozzá,mert te most úgy látod hogy csak Ő lehet...
Szerintem állj neki úgy, hogy megtaláltad a virágoskert egyik legszebb virágát, és meg szeretnéd őt ismerni.Erőltetni vagy küzdeni nem szabad semmiért,ha te is bejössz neki akkor minden megy magától.Ha nem jönne össze sebaj, akkor nem Ő az aki a "képbe illik" csak közel van hozzá.
Sok sikert! :)
Vedd lazára a témát. Először csak barátkozni menj oda hozzá.
Hamar ki fog alakulni, hogy számíthatsz-e többre is.
Azzal, hogy odamész hozzá!
Ha nem jón össze egyszer úgyis lesz más.
Inkább azt bánom meg, hogy megtettem és elrontottam, mint azt, hogy meg sem próbáltam. Ez alapelv. Hajrá, ne szemérmeskedj, próbálkozz.
;)
hát, úgy, h. odamész hozzá, vagy írsz egy e.-mailt neki, vagy valami ilyesmi, ha úgy érzed, miért ne próbálhatnád meg!!!!
sok szerencsét:P♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!