Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mindenki ezt érzi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mindenki ezt érzi? Ez normális?

Figyelt kérdés
Az első nagy szerelemnél mindenki azt reméli, hogy azzal a fiúval éli le az életét, akit először megcsókol, és nagyon-nagyon, úgy istenigazából imád? Mert én így voltam vele, és ő is ugyanígy érzett, de szakított velem már 3 hónapja, és nem bírom feldolgozni. Minden nap rámjün asírógörcs, és egész nap rágondolok . Nekem ő volt az igazi, nála jobbat úgy vélem, sosem fogok találni, hiszen annyira összeillettünk. :S
2011. márc. 30. 21:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés. Egy valamit tehetsz. Ne próbáld meg elfelejteni, próbáld meg azt képzelni, hogy pl. van egy doboz amibe minden kedves emléket beleraksz róla, vagy akár egy füzetbe is leírhatod. Lényeg, hogy egy fontos szerepet töltött be a szívedbe, így jár annyi, hogy örökre a szívedbe zárd. Lassan megszokod, hogy egyedöl vagy és kikerülsz a gödörből s majd büszkén fogod mesélni másoknak az első nagy szerelmed történetét. :) Kitartás.
2011. márc. 30. 21:18
 2/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. :) Egyébként nem is próbáltam még elfelejteni, mert annyira megrázott a szakítás, hogy még fel sem dolgoztam. :S

Ő már nem szeret, gondolom nem is hiányzok neki, de szerinted azért emlékezni fog rám az életében?

2011. márc. 30. 21:21
 3/18 anonim ***** válasza:
Egy érdekes tény: ha dühöt érzel inkább, akkor próbáld mondjuk leírni a történetet és utána égesd el vagy valami. Ha nagyon elkeseredtél, akkor sem szabad sírni!!! Egyszer-kétszer igen, de ha egész nap rá gondolsz, az tönkreteszi az életedet. Ha fojtogat, gondolj arra, hogy miért szakítottatok és próbáld az egészet őrá fogni. Hidd el, tapasztalatból mondom, ha rágod magad, az csak rontja a helyzeted. Biztos unod már, hogy mindenki ezt szajkózza, de MAJD LESZ MÁS. Most úgy érzed, ő az egyetlen, a Mindenható, de tényleg LESZ MÁS. Ha legközelebb kimész az utcára, néz körül és a világ máris szebb lesz. :D
2011. márc. 30. 21:24
 4/18 anonim ***** válasza:
Sosem fog elfelejteni!
2011. márc. 30. 21:24
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2011. márc. 30. 21:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szegényke :(

Velem 1hete szakított és én is pontosan ugyanígy érzek :(

Ilyen esetbe mért kéne elfelejteni? minden nap gondolok rá, szép emlékekre :) bár még most is szar kedvem van :/

Tisztára úgy látszik mintha elfelejtett volna, és már mással kavar... de nekem egyik barátnője azt mondta, hogy szíve mélyén még szeret engem.

2011. márc. 30. 22:05
 7/18 anonim ***** válasza:
16/F
2011. márc. 30. 22:05
 8/18 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet. De én még amellett hogy ilyenekre gondolok hogy senkivel nem lesz ilyen jó még attól is parázok hogy nem lesz egyáltalán másik csajom. Nemtom mikor fog elmúlni de már alig várom, már kétszer szakítottunk és jöttünk össze ez a harmadik. Már nem szeretnék visszamenni ha egyáltalán vissza mehetnék. De egyre nagyobb késztetést érzek hogy csak meg kéne próbálni. De hát elég valószinű hogy fölösleges mert ha eddig sem működött akkor most miért működne. Durva szar dolog.
2011. márc. 30. 23:14
 9/18 anonim válasza:

tudom h idegesitoek a barati jotanacsok:''jon mas',nem eri meg',nem erdemel meg'..mikozben te csakis arra tudsz gondolni h bekulhetnel ki vele..:)

sajnos ez mindig igyvan es ritka az akit ha elhagy a szerelme akk konnyen es hamar tovabb tud lepni:)

sztem probalj meg elbeszelgetni errol a barataiddal..meg veletlenul se halgassal szomoru szamokat(attol csakis roszabb lesz)..tereld el a gondolataidat:)

2011. márc. 31. 16:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszel milyen véletlen folytán "botlottatok" egymásba?

Gondoltad volna előre? Nem.

Vagyis ahogy az élet ezt is megadta, még számtalan ilyen "véletlen" emberkével fog összehozni.

2011. ápr. 1. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!