Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mindenki ezt érzi? Ez normális?
Figyelt kérdés
Az első nagy szerelemnél mindenki azt reméli, hogy azzal a fiúval éli le az életét, akit először megcsókol, és nagyon-nagyon, úgy istenigazából imád? Mert én így voltam vele, és ő is ugyanígy érzett, de szakított velem már 3 hónapja, és nem bírom feldolgozni. Minden nap rámjün asírógörcs, és egész nap rágondolok . Nekem ő volt az igazi, nála jobbat úgy vélem, sosem fogok találni, hiszen annyira összeillettünk. :S2011. márc. 30. 21:12
11/18 anonim válasza:
Hát az bizony szar ügy! Én 2 éve sírok érte... Van egy rossz hírem: NEM FOG elmúlni! :D
12/18 anonim válasza:
Miért szakított? Mi volt a baj? Én csak nemrég jöttem össze Vele, de nem tudok nem félni picit, hogy mi lesz ha szakítani akar...
13/18 A kérdező kommentje:
Az, hogy keveset találkoztunk, meg ilyenek. Nem velem volt a baj, a körülményekkel..
2011. ápr. 1. 19:07
14/18 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy miért süti le a szemét, és miért van zavarba, mikor lát.
2011. ápr. 1. 19:09
15/18 anonim válasza:
Gondolom sajnálja, hogy olyan rosszul esett neked vagy nem tudom...
Most én is eléggé aggódok, mert barátom én is heti max másfél nap tudom látni, és ezen nem tudunk változtatni még jó ideig (egyetem...)
16/18 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, ha nem vesztek össze, nem bántod meg, minden rendben lesz. :D
2011. ápr. 1. 19:45
17/18 anonim válasza:
Igen ez normális. Én is igy éreztem. (Kb 2 év kellett,hogy azt tudjam mondani már tényleg nem szeretem. És 4 után mikor újra beszéltünk...hát nagyon felkavart)Hogy el fog-e múlni? El,de nagyon lassan és az emléke örökre megmarad.
18/18 anonim válasza:
Köszi, és hát remélem nem fogunk, meg nem akarom megbántani. Eddig még nem veszekedtünk, aminek nagyon örülök, mert én sajnos hirtelenharagú tudok lenni, de eddig még idegesíteni se tudott (nem mintha próbálta volna)
Nah meg nem tudtam benne semmi hibát találni (mármint ami nekem hiba), úgyhogy kezdem úgy érezni, hogy nincs nála jobb nekem, és amúgy nem gondolnék rá, hogy szétmegyünk, de hát annyi ilyet hallani, meg most is mennyien írták, meg te is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!