Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mindenki ezt érzi ilyenkor?
17 éves vagyok. és az eddigi leghosszabb kapcsolatom a párommal most zajlik... úgy érzem igazán h most találtam meg a szerelmet, véleményem és mostani érzéseim szerint egészen mostanáig sosem voltam szerelmes... nagyon régóta nem vagyunk együtt, csupán nemsokkal félév után vagyunk. Minden hétvégét együtt töltünk... és folyton azt érzem h mindig vele szeretnék lenni. Ezalatt azt értem hogy várom már azt a napot amikor úgy döntünk majd hogy összeköltözünk, hogy minden este hozzábújhassak, h takarítsak h főzzek, h a főző tudományom bővítsem mellette, h őt egész életemen át szeretni tudnám. nem tudom olyan fura ez nekem és nem tudm eldönteni hogy ez most mi? talán
tényleg megtaláltam a nagy ő-t és vele akarok élni v mindenki más ezt érzi mikor megtalálja az első nagy szerelmet? kérlek segítsetek.
"Kedves rossz kívánóm! akk véleményed szerint ez cs egy rózsaszín köd ami egyszer cs majd eltűnik és közel sem leszek olyan boldog ha eljön a pillanat mint amennyire most elképzelem??"
A rosszakaród vagyok. :) Fiatal vagy még barátom. Most azt hiszed h ez örökké fog tartani, és a szerelem egy boldog dolog ami sose ér véget. Ha szerencsés vagy akkor kitart még 2-3 évig, aztán átalakul megszokáson alapuló szeretetté. Ha meg peches, akkor gondol egyet a barátnőd és lelép egyik napról a másikra. Akkor pedig nem marad más, csak egy ugyan-olyan erős érzés mint amit most érzel, csak negatívban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!