Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnál esélyt egy ilyen kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál esélyt egy ilyen kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Belsőre: eddig minden klappol, a lány érett, komoly, jó a humorérzéke, intelligens, normális értékrenddel rendelkezik, diplomás, nem okoskodik, nem nyávog, visszafogott, hasonló a stílusunk még a zenei ízlésünk is.

Külsőre: egész magas, nem cicababa, sportos, nem öltözik kihívóan, összhangban van magával.

Első randin átütő vonzalmat nem éreztem, mégis kellemes volt vele társalogni. Mindketten magunkat adhattuk.

Kialakulhat a vonzalom hosszabb ismerkedés után ?

2011. márc. 31. 12:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Rendben, mindenképpen adok esélyt a dolognak :)
2011. márc. 31. 12:34
 12/22 anonim ***** válasza:

Eleve nem értem a kérdést. Az, hogy egyszer randiztál valakivel, az NEM kapcsolat. Az randi. A randi lényege, hogy

- jól érezd magad (jó esetben)

- eldöntsd, hogy akarsz-e újabb randit, kíváncsi vagy-e még a másikra

2-3-4 randi sem kapcsolat.

Kapcsolat akkor van, amikor eleget randiztál ahhoz, hogy valamennyire megismerd a másikat, és ő időközben része lett az életednek.

A következő randira nem akkor kell elmenni, ha az illető vonz, hanem akkor NEM kell elmenni, ha az illető taszít.

1 (2-3-4) randi alapján nem lehet eldönteni, akarsz-e valakivel élni. Csak azt lehet eldönteni, ha NEM akarsz (ehhez meg akárhányadik randi után jogod van). Akkor mi a kérdés?

2011. márc. 31. 12:39
 13/22 anonim ***** válasza:
32%

"...a lány érett, komoly, jó a humorérzéke, intelligens, normális értékrenddel rendelkezik, diplomás, nem okoskodik, nem nyávog, visszafogott..." Van egy rosz hirem: az elején mindegyik ilyen. Ezt nevezik beetetési fázisnak. Aztán úgyis ki fog nyilni a csipája.

DE! Azért természetesen menj el vele még párszor randira, ismerd meg jobban és tényleg adj neki esélyt, de ne hagyd hogy a fejedre nőljön. A leirtak alapján tökéletes a csaj, csak ne hagyd elkanászosodni. Sok sikert!

2011. márc. 31. 12:43
 14/22 A kérdező kommentje:

Tény, hogy nem kapcsolat, biztos azért írtam el, mert Én ebben gondolkozom :)

A helyes kérdés az lett volna, hogy "folytatnád-e az ismerkedést ebben az esetben". De már erre is megkaptam a választ :)

2011. márc. 31. 12:43
 15/22 anonim ***** válasza:
Azért fontos a kölcsönösség is. A lány is érez valami vonzalmat irántad? Vagy legalább szimpatikus vagy neki? Nem mindegy.
2011. márc. 31. 12:45
 16/22 A kérdező kommentje:

"beetetési fázis". Ez ötletes :D

Amúgy találkoztam már ilyennel, tudom mire gondolsz :)

Bár szerintem ez érett, komoly nőknél már nem annyira jellemző.

2011. márc. 31. 12:46
 17/22 A kérdező kommentje:
Kölcsönös a dolog, teljesen nyíltan elmondta a benyomásait rólam, amik pozitívak voltak. Nem közhelyekkel jött és ez nagyon jól esett :)
2011. márc. 31. 12:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy randi után én azt tudom eldönteni, hogy akarok-e még találkozni a lánnyal. Ritka az, mikor azonnal letépném a ruháját és mennék gyűrűt keresni.

Kicsit más.

Van most egy olyan lány az életemben, aki nem éppen az esetem. De majdnem ugyanazt tudnám elmondani róla, mint amit a kérdésednél felsoroltál. Találkoztunk valahol, azóta már majdnem 10x... és már egyértelmű a vonzódás.

2011. márc. 31. 12:56
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
25 évesen nem érett nőről beszélünk,az inkább 30 felett.
2011. márc. 31. 12:57
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ti úgy tűnik ezt most korrektul megtárgyaltátok, kielemeztétek, és 5-öst értékeltétek egymás teljesítményét. A szerelem nem erről szól!:)
2011. márc. 31. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!