Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak esélyt ennek a kapcsolatnak? (kifejtés lent)
22 éves lány vagyok, és egy sokkal fiatalabb fiúval összebarátkoztunk, de aztán egymásba is szerettünk(16+). Szerintetek adjak esélyt ennek a kapcsolatnak?
Környezetem olyan visszajelzéseket adott, hogy gusztustalan, perverz dög vagyok, amiért egy fiatalabbhoz vonzódok.
"Környezetem olyan visszajelzéseket adott"
Környezeted tehet egy szívességet.
Azzal foglalkozz, hogy neked mihez van kedved. Én is voltam már 19 éves fiú 26 éves barátnővel, és semmi bajom nem lett belőle, meg a barátnőnek sem. Örült neki, hogy végre egy érett gondolkodású fiúval jött össze, (ez ugyanis nem korfüggő.)
Biológiai síkon azt lehet mondani, hogy a nőnek egy párkapcsolatban ideálisan 4 évvel idősebbnek kell lennie a férfinál, mivel a ffi 4 évvel rövidebb ideig él, mint a nő. Tudom, hogy a tantik szerint a ffi legyen 4 évvel idősebb, csak hát az ő véleményük hidegen hagy.
Vajon a környezeted a megoldásodnál egy jobbat is felkínál, vagy csak kritizál?
"Aki tudja jobban, mondja jobban!" M. S.
Talán egy kis 'környezetváltozás' tenne jót.
Hozzáteszem az idő távlatában valószínűleg nem tart ki a kapcsolatotok, ettől függetlenül értelmes keretek közt sokkal többet értek a jelen megragadásával, mint egy hitbéli jövő dédelgetésével ehelyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!