Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnál esélyt egy ilyen kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál esélyt egy ilyen kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Belsőre: eddig minden klappol, a lány érett, komoly, jó a humorérzéke, intelligens, normális értékrenddel rendelkezik, diplomás, nem okoskodik, nem nyávog, visszafogott, hasonló a stílusunk még a zenei ízlésünk is.

Külsőre: egész magas, nem cicababa, sportos, nem öltözik kihívóan, összhangban van magával.

Első randin átütő vonzalmat nem éreztem, mégis kellemes volt vele társalogni. Mindketten magunkat adhattuk.

Kialakulhat a vonzalom hosszabb ismerkedés után ?

2011. márc. 31. 12:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, kérdező? Rosszul teszed fel a kérdést. Egy találkozó után (a leírtakból szerintem jól érzem, hogy te nem szexpartnert keresel) még nem arról van szó, hogy a kapcsolatnak esélyt adni, hanem az ismerkedésnek.

Persze, találkozz vele még 3-szor, 4-szer (vagy ameddig érzed). Folytasd vele az ismerkedést egészen addig, ameddig határozottan tudod/ érzed, hogy akarsz-e vele párkapcsolatba kezdeni, vagy sem.

2011. márc. 31. 12:15
 2/22 anonim ***** válasza:

Szerintem az a jó, ha nem rögtön magát a kapcsolatot kezditek el, hanem csak kötetlenül ismerkedtek. Ez alatt az időszak alatt jól fel lehet mérni, érezni, hogy szeretnél-e a másiktól párkapcsolatot is, vagy sem.

Én eddig magamon azt tapasztaltam, hogy ha 4-5 találkozó alatt nem érzek igazi vonzalmat (ezt lelki, testi értelemben is értem), akkor az később sem alakul ki nálam. Mondom magamról, saját tapasztalat.

De addig érdemes folytatni az ismerkedést a másikkal, ameddig nem vagy biztos ebben. 23 L

2011. márc. 31. 12:18
 3/22 A kérdező kommentje:

24 vagyok és természetesen nem szexpartnert keresek :)

Akkor nem szánnám rá az időt arra, hogy tanácsot kérjek.

2011. márc. 31. 12:20
 4/22 anonim ***** válasza:
Hány éves a lány?
2011. márc. 31. 12:23
 5/22 anonim ***** válasza:

Nos, ha így van, akkor nem sürget semmi, szánd rá bátran az időt az ismerkedésre. Találkozgass a lánnyal addig, ameddig világosan nem érzed, hogy szeretnéd-e őt párkapcsolatra, vagy sem. Én ezt tanácsolom.

Sokszor azért egy találkozó kevés hozzá, hogy ezt el lehessen dönteni.

6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat és a pozitív megerősítést :)
 7/22 anonim ***** válasza:
És eddig csak egy találkozó volt? Mert az elég kevés, hogy véleményt mondj..
 8/22 A kérdező kommentje:
25 éves hölgyről van szó :)
2011. márc. 31. 12:24
 9/22 A kérdező kommentje:

Nyilván kevés ahhoz egy találkozó, hogy az embert teljesen kiismerjük, de arra néha még egy élet is kevés :)

Egy vélemény pedig idővel változhat a tapasztalatoktól függően.

Mondjuk azt, hogy amiket leírtam, inkább benyomások voltak.

2011. márc. 31. 12:30
 10/22 anonim ***** válasza:

Látod, eddig nagyrészt azt írtuk, hogy adj még időt a dolgoknak. Ha tartós párkapcsolatot keresel, és hozzád illő párt, akkor (persze lehet az embernek szerencséje is:) időt kell szánni az ismerkedésre.

Több találkozó kell, hogy jobban felmérd a másikat. Egy idő után kitapasztalod majd, hogy neked általában mennyi, meg ez a partneredtől is függ.

A lényeg, hogy közben érezd jól magad:). Élvezd, hogy lehetőséged van kötetlenül ismerkedni egy számodra kellemes társaságú lánnyal. Csak lazán. Idővel úgyis mindig érezni fogod, akarsz-e a másik féltől többet is, vagy sem.

2011. márc. 31. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!