Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál esélyt egy ilyen kapcsolatnak?
Belsőre: eddig minden klappol, a lány érett, komoly, jó a humorérzéke, intelligens, normális értékrenddel rendelkezik, diplomás, nem okoskodik, nem nyávog, visszafogott, hasonló a stílusunk még a zenei ízlésünk is.
Külsőre: egész magas, nem cicababa, sportos, nem öltözik kihívóan, összhangban van magával.
Első randin átütő vonzalmat nem éreztem, mégis kellemes volt vele társalogni. Mindketten magunkat adhattuk.
Kialakulhat a vonzalom hosszabb ismerkedés után ?
Hány éves vagy, kérdező? Rosszul teszed fel a kérdést. Egy találkozó után (a leírtakból szerintem jól érzem, hogy te nem szexpartnert keresel) még nem arról van szó, hogy a kapcsolatnak esélyt adni, hanem az ismerkedésnek.
Persze, találkozz vele még 3-szor, 4-szer (vagy ameddig érzed). Folytasd vele az ismerkedést egészen addig, ameddig határozottan tudod/ érzed, hogy akarsz-e vele párkapcsolatba kezdeni, vagy sem.
Szerintem az a jó, ha nem rögtön magát a kapcsolatot kezditek el, hanem csak kötetlenül ismerkedtek. Ez alatt az időszak alatt jól fel lehet mérni, érezni, hogy szeretnél-e a másiktól párkapcsolatot is, vagy sem.
Én eddig magamon azt tapasztaltam, hogy ha 4-5 találkozó alatt nem érzek igazi vonzalmat (ezt lelki, testi értelemben is értem), akkor az később sem alakul ki nálam. Mondom magamról, saját tapasztalat.
De addig érdemes folytatni az ismerkedést a másikkal, ameddig nem vagy biztos ebben. 23 L
24 vagyok és természetesen nem szexpartnert keresek :)
Akkor nem szánnám rá az időt arra, hogy tanácsot kérjek.
Nos, ha így van, akkor nem sürget semmi, szánd rá bátran az időt az ismerkedésre. Találkozgass a lánnyal addig, ameddig világosan nem érzed, hogy szeretnéd-e őt párkapcsolatra, vagy sem. Én ezt tanácsolom.
Sokszor azért egy találkozó kevés hozzá, hogy ezt el lehessen dönteni.
Nyilván kevés ahhoz egy találkozó, hogy az embert teljesen kiismerjük, de arra néha még egy élet is kevés :)
Egy vélemény pedig idővel változhat a tapasztalatoktól függően.
Mondjuk azt, hogy amiket leírtam, inkább benyomások voltak.
Látod, eddig nagyrészt azt írtuk, hogy adj még időt a dolgoknak. Ha tartós párkapcsolatot keresel, és hozzád illő párt, akkor (persze lehet az embernek szerencséje is:) időt kell szánni az ismerkedésre.
Több találkozó kell, hogy jobban felmérd a másikat. Egy idő után kitapasztalod majd, hogy neked általában mennyi, meg ez a partneredtől is függ.
A lényeg, hogy közben érezd jól magad:). Élvezd, hogy lehetőséged van kötetlenül ismerkedni egy számodra kellemes társaságú lánnyal. Csak lazán. Idővel úgyis mindig érezni fogod, akarsz-e a másik féltől többet is, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!