Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön ha 1 srác küzdősportol?
Nekem a ketrecharc nem. Én személy szerint a HARCMŰVÉSZETET és nem a KÜZDŐSORTOT részesítem előnyben. Jó pár évig taekwondoztam, sajna fősuli miatt most már nem, de az ilyenek tetszeten (karate, kungfu, a thai box is még elmegy)
Ketrecharc viszont egy fos, csakúgy mint a pankráció.
Ja és a műmááájer fociscsávók nekem sem tetsz.
Utolsó előtti válaszolónak üzenem hogy az én véleményem szerint a Harcot és Művészetet keverni rég rossz. Kungfu és társai csupán arra jó h hamis önbizalmat tápláljanak olyanokba akik nem tudják megvédeni magukat. Csábítanak itt a látványos rúgásokkal, mozdulatokkal közben.... Nem tom hány éves lehetsz de megsúgom h ez a "f*s" és a pankráció közt van egy igen lényeges különbség, míg a pankráció 1 cirkusz előre megírt forgatókönyvel, kamu ütésekkel, megtanult mozdulatokkal, gagyi ugrabugrálással, szétzolizott kigyúrt fiúkákkal , addig az MMA egy olyan világ ahol az ÉLETEDÉRT küzdessz. Gondolom tudod mit jelent az..........
További sikeres Művészkedést kívánok.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!