Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem senkinek?
Úgy értem, hogy még soha nem láttam fiún hogy tetszettem volna neki, nem is mondták nekem hogy tetszenék valakinek, nem érdekeltem senkit. És csak hallgatom néha a 13 évesek siránkozásait, hogy miért csak olyan fiúknak jövök be, akik nekem nem? Hát én meg senkinek se jövök be.
Nem vagyok csúnya, inkább olyan átlagos, az alkatom is az. Viszont elég csendes vagyok nagy társaságban, jól tanulok, okosnak tartanak.
16/L
Van benne valami igazság, de azért van önbizalmam. :)
Csak éppen zavar, hogy még senkin se láttam hogy tetszenék neki.
még mindig én.
Pont ezért mondtam, hogy küldj képet és megállapítom. :D
De semmit nem eröltetek.
Azt állapítod meg, hogy miért nem tetszem senkinek? Tehát pl. megmondod hogy túl hosszú az orrom, vagy festessem be vörösre a hajam? :D
Egyébként meg nem fogok küldeni, tényleg nem szeretek neten képeket küldözgetni.
Még mindig én. :D
Ok, mind1. Akkor miért tetted fel a kérdést? Ez ilyen megoldhatatlan kérdés. paradoxon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!