Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljam meg?
Kedves kérdező!
"Csókoloztam már párszor. De akkor mindig ittas voltam és könnyebben ment... Gondolom értitek :D"
Nem,nem értem...ittas már voltál,de józanul még nem mertél megcsókolni valakit,aki tetszik Neked?:O
Nyugalom,lazulj el,vegyél mély levegőt,nézz a szemébe,fogd meg a derekát,vagy a vállát,vagy tedd a kezed az arcára,ahogy jön...aztán húzd Magadhoz gyengéden vagy bújj Hozzá,ahogy jön...aztán,úgy látod,hogy Ő is akarja,akkor csókold meg,és kész...:)
ha eléállsz és magadhoz húzod, azonnal levágja, hogy mi a szitu, na persze hacsak nem valami 12 éves kislány...
Szal lépj a tettek mezejére. Bár egy sétát randinak nevezni...Na nem ez a lényeg, hanem legyél bátrabb, ha megvan az érdeklődés kölcsönösen!
Kedes kerdezo!
Mi lanyok szeretjuk a hatarotott fiukat ne felj bele vagni ha azt tudod hogyan kell csokolozni akkor mar is sinen vagy
A lenyeg annyi hogy ne ess ketsegbe legyel biztos magadban es ne futamodj meg az utolso pillanatban es akkor minden menni fog hidd el
Sok szerencset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!