Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy lehet esélye egy tartós kapcsolatnak, ha valakinek a a külsőmben csak a hajam tetszett meg?
Figyelt kérdés
Még egyszer sem kaptam dicséretet a külsőmre, kivéve a hajam (az viszont nagyon tetszik neki).
Nem értem :D Egy utalást sem tett rá tulajdonképpen, hogy bejövök neki, viszont az biztos, hogy belém szeretett, mert szeret a kedvemben járni, áldozatokat hoz, és állandóan költene rám :S
Egyébként szerintem nem vagyok csúnya... Kifejezetten biztos nem :D
De akkor mi jár a fejében?
Egyébként, mivel arra nem mertem rákérdezni, hogy elégedett-e a külsőmmel, megkérdeztem a nő ideálját, és nem vagyok benne :(
De ilyen hülyeségek voltak, minthogy hajszín, szemszín, stb. Ill. a megjelenésem is elüt egy kicsit attól, ami őt megfogja.
2011. márc. 6. 22:20
11/11 anonim válasza:
lehet hogy vagy nem az a bókolós tipus, vagy nem akar oda menni hogy : "jó a segged" de ez a szép a hajad is jó mert ez pl olyan mint ha valakinek szép a szeme. nem a szemgolyójára vonatkozik hanem úgy a szeme és környékére. lehet hogy bóknak szánja azt is hogy jó a hajad, meg 1 fiu nem igazán költ 1 olyan csajra aki nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!