Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Úgy lehet esélye egy tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy lehet esélye egy tartós kapcsolatnak, ha valakinek a a külsőmben csak a hajam tetszett meg?

Figyelt kérdés

Még egyszer sem kaptam dicséretet a külsőmre, kivéve a hajam (az viszont nagyon tetszik neki).

Nem értem :D Egy utalást sem tett rá tulajdonképpen, hogy bejövök neki, viszont az biztos, hogy belém szeretett, mert szeret a kedvemben járni, áldozatokat hoz, és állandóan költene rám :S

Egyébként szerintem nem vagyok csúnya... Kifejezetten biztos nem :D

De akkor mi jár a fejében?

Egyébként, mivel arra nem mertem rákérdezni, hogy elégedett-e a külsőmmel, megkérdeztem a nő ideálját, és nem vagyok benne :(

De ilyen hülyeségek voltak, minthogy hajszín, szemszín, stb. Ill. a megjelenésem is elüt egy kicsit attól, ami őt megfogja.

2011. márc. 6. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy tartós kapcsolatban nem az lesz a mérvadó, hogy a külsődben mi és mennyire tetszik. ;)
2011. márc. 6. 22:24
 2/11 A kérdező kommentje:

Igen, de hogy ennyire... Amikor az ideált kérdeztem, akkor felsorolt minden eshetőséget, csak épp azt nem, ahogy én nézek ki :(

Azért ez idegtépő.

És vehette volna a lapot, legalább akkor, amikor kifejtette a külsőségeket, és engem nem írt le, hogy azért hozzátegye: de te teljesen rendben vagy - valami hasonlót.

2011. márc. 6. 22:34
 3/11 A kérdező kommentje:

Vagy ez meg az ő utalása volt? :D

Épp hosszú távon kínosan zavaró, ha valakinek nem jövök be... Néhány hónapos kapcsolatnál túléli az ember - legalább a szex megvan. Más értelme nincs is.

De itt azért jó lenne, ha tetszene a külsőm is :S

2011. márc. 6. 22:37
 4/11 A kérdező kommentje:

Fiúk, nem veszitek komolyan a kérdést? :(

Egy csomószor olvastam, hogy a külső majdnem annyira fontos számotokra, csak max. letagadjátok. Én a hajam leszámítva ezek szerint egyáltalán nem jövök be neki (de ekkora hülyeséget, hogy a hajam tetszik valakinek???)

Komolyan aggódom, hogy emiatt végülis vége lesz.

2011. márc. 6. 23:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy ha beleszeretek valakibe akkor fokozatosan egyre több minden tetszik meg rajta. Van ami megfog, aztán egyre szebbnek látom.

21F

2011. márc. 6. 23:44
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát így legyen :S

Csak ez a bizonytalanság rossz - hogy én nem tudom (vagy nem akarom) értelmezni a viselkedését, vagy mi van...

Mert gyanús, hogy kerüli a témát...

Eddig nem volt önbizalomhiányom, de most már kezd erőteljesen kialakulni :D Belül nem nevetek...

2011. márc. 6. 23:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha amúgy úgy viselkedik mint aki szerelmes, akkor ne aggódj szerintem :)
2011. márc. 7. 00:47
 8/11 A kérdező kommentje:

Úgy viselkedik. :) De itt egy friss példa arra, amiről beszélek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Tehát a külső NAGYON fontos, ha kapcsolatról van szó, pláne hosszú távon.

Ha nem jövök be neki, akkor vége lesz, mindegy, hogy most mennyire szemellenzős :(

Csak nem tudom értelmezni, pontosan mit is akar közölni, mivel van baja, mennyire fontos, stb. Mert hogyan lehetne ennyire szerelmes, ha nem tetszem neki? Fura az egész...

Ezért reméltem, hogy segítetek értelmezni a helyzetet :)

2011. márc. 7. 23:07
 9/11 anonim ***** válasza:

23:44, 00:47 vagyok

Úgy tűnik, hogy csak én foglalkozok a kérdéseddel, na nem baj :D

Rossz a példa amit felhozol. A linkelt kérdésben az a srác gondja hogy a barátnője felszedett pár kilót ahhoz képest amikor megismerkedtek és beleszeretett. Nálad viszont, legalábbis a leírásod alapján, az illető már szerelmes beléd, az most részletkérdés hogy mi miatt. A hajadon ne változtass és nem lesz probléma :D

2011. márc. 8. 00:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy sokaknál a külső az elsődleges, de általában ezek soha nem lesznek igazán mélyről jövő kapcsoaltok.

Számít a külső, igen. Én sem tudnék egy olyan csajjal együtt lenni, akinek a külsejétől undorodok. De az, hogy valaki nem a full ideálom, az még nem azt jelenti, hogy kifejezetten rondának, vagy visszataszítónak tartanám. Bár tapintatlanság így a szemedbe mondani, de ha valaki tényleg szeret, akkor így is szeretni fog. Nem egy olyan kapcsoaltom volt, amelyikben a csaj még csak közelről sem hasonlított az ideálomra, de marhára nem zavart.

2011. márc. 8. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!