Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó osztálytárssal?
Van egy olyan problémám, hogy tetszik az egyik osztálytársam. Nagyon jóba vagyunk. Barátok vagyunk úgymond, de mikor rákérdeztem, hogy lehetne-e több akkor csak annyi válasz volt, hogy osztálytárssal nem jár meg hogy ne rontsuk el a barátságunkat stb. Sztem van vmi köztünk.
Szóval osztálytárssal tényleg nem jó járni, vagy csak egy hülye indok volt amivel elutasíthat?
16F
szerintem csak kifogas,mert nekem is van egy osztalytarsam akivel jartam es mar nem vagyunk egyutt de jo baratok vagyunk,sot meg nevetunk is rajta,hogy miket csinalunk akkor...:D:D:D
(Bea 14)
Szerintem ez egyáltalán nem igaz, igen is jó egy osztálytárssal járni, persze nem kell nagydobra verni, mert már tapasztaltam (igaz csak kívülről), hogy az osztálytársak szekálták azt, akik éppen jártak az osztályban, de ez nem volt probléma a párnak.
Én is az osztálytársammal járok (igaz már csak volt, mert közbe befejeződött a gimi), már lassan több mint három éve vagyunk együtt és nagyon jól működik a dolog. Ha tényleg tetszik az osztálytársad és úgy gondolod, hogy jó lenne együtt, akkor nyugodtan próbáld meg.
(21/L)
Miért nem jó?
Esetleges szakítás után kellemetlen lehet még vele lenni éveket egy teremben.
Amíg pedig együtt jártok, a környezeti hatások. A korosztályod az, ahol az ilyeneket ki szokták cikizni. Ok nélkül, jogtalanul. De nemrég olvastam itt Gyakorikérdéseken egy kérdést, ahol addig fajult ez a cikizéses dolog, hogy új iskolát kellett keresniük, mert nem bírták már elviselni a dolgot.
Szóval van hátulütője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!