Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen dolog az osztálytárssal járni?
Írjatok tapasztalatokat véleményeket,stb.(pl. szerintetek mennyi jövője van a dolognak)(ja és ez nem a jövőre vonatkozik,már járunk,csak még nem sok ideje)
17/F
Mi már 3 éve boldog házasságban élünk.
24/F+L
Én 4 hetet jártam az egyik osztálytársammal,csúnya összeveszés lett a vége és azóta ott szivat az a tetü ahol tud. De ha ez nem elég, elmondott a többi fiú osztálytársainknak mindenféle ribinek így hát azok is utálnak.
Elég kellemetlen napi 8 órába hallgatni a beszólásait.
Viszont volt mégegy párocska az osztályból ők vagy 2 hetet jártak,azóta egymáshoz se szólnak.
Szerintem ha mégis szakítanátok az a legjobb ha egymáshoz se szóltok,vagy próbáltok emberi módon kommunikálni,nem érdemes szívni egymás vérét mert azt az osztály se nézi jó szemmel.
17/L
nálunk is van egy ilyen pár, már 2 éve együtt vannak. pont nem rég volt, hogy szüneteltek, meg egyszer szakítottak is, de normálisan meg tudták beszélni, ugyanúgy beszéltek utána (de most megint együtt vannak) és több embernek (akik nincsenek olyan jóba velük) fel se tűnt, hogy szakítottak.
szerintem ilyenbe csak akkor érdemes belekezdeni, ha TÉNYLEG nagyon jól ismered azt a fiút/lányt akivel össze akarsz jönni.. tehát ők pl. 1 évig 'csak' legjobb barátok voltak. de ilyen 'hú de cuki xy akkor összejövök vele'.. ilyenbe osztályon belül nem érdemes belekezdeni
Az egyik osztálytársam is jár egy másik osztálytársammal=D
Állítólag 3 hónapja
Suliba egymásra se néznek.Jól csinálják:)
Az egyik tanárunk tudja, mert érdekes matekon mindig egymás mellé ülteti őket!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!