Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jó osztálytárssal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó osztálytárssal?

Figyelt kérdés

Van egy olyan problémám, hogy tetszik az egyik osztálytársam. Nagyon jóba vagyunk. Barátok vagyunk úgymond, de mikor rákérdeztem, hogy lehetne-e több akkor csak annyi válasz volt, hogy osztálytárssal nem jár meg hogy ne rontsuk el a barátságunkat stb. Sztem van vmi köztünk.

Szóval osztálytárssal tényleg nem jó járni, vagy csak egy hülye indok volt amivel elutasíthat?

16F

2009. febr. 17. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem sem szokott jó vége lenni. Tényleg átkell gondolni, hogy mi lesz, ha szakítotok. Többnyire ebben a korban nem születnek életre szóló szerelmek. És szerintem nem egészséges az se, ha napközben folyton együtt vagytok. Legalább annyi szabadság kell minden embernek, hogy iskolában vagy munkában ne legyen ott a partnere.
2009. febr. 18. 10:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha barátok vagytok, akkor biztos nem hazudik neked a válasszal kapcsolatosan... Ha azt mondta h osztálytárssal nem, mert utána a barátságotok is tönkremegy, akkor biztos úgy is gondolja! Am teljesen egyetértek vele... Én is így vagyok

Szntem maradj vele csak barát, viszont naon jó barát... Úgy is fogsz találni magadnak más pasit, aki talán még jobb is lesz!!!

Sok sikert!!!

2009. febr. 18. 16:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolónak annyit, hogy a kérdező fiú XD

és igaza van abban is, ha tényleg olyan jó barátok vagytok, akkor ez nem csak egy kifogás, hanem komolyan is gondolja...

És te nem tudod, hogy te tetszek-e neki? Mert, ha igen, akkor ne add fel, bókolj neki...és akkor lehet még esélyed.

2009. febr. 18. 21:23
 14/14 A kérdező kommentje:

fiú vagyok igen :)

Én úgy gondolom, hogy tetszek neki valamennyire. És vannak mások az osztályban akik szintén így gondolják. Szóval ezért a bizonytalanság

2009. febr. 19. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!