Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsoltiee kérdése:
Vannak még normális lányok, akik komoly kapcsolatra vágynak?
Figyelt kérdés
Én egy 20 éves, nem dohányzó, humoros, romantikus, hűséges, mások által jóképűnek mondott srác vagyok.
Szeretek filmezni, nagyokat beszélgetni, sétálni.
Szeretek bulizni, szeretem a jó zenét, és Szeretnék Boldog lenni.
1éve magányosan tengetem életem.
Valakinek szüksége lenne egy ilyen pasira?
2011. márc. 1. 22:49
31/33 anonim válasza:
ITT: reménytelen papucs férfiak, akik egy anonim kérdező oldalon keresnek párt
32/33 anonim válasza:
én kíváncsi lennék Rád..19 éves lány vagyok,leírás alapján kb ugyan az mint te, csak lányba:)ha gondolod írj privit:)
33/33 anonim válasza:
Utolsó elötti. ha rám gondoltál akkor ezt beszoptad de nagyon. mivel nemhiszek a netes ismerkedésbe, ja és a chat-esben sem... de kiváncsi az attol még lehet az ember. na üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!