Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális lányok, akik komoly kapcsolatra vágynak?
Én egy 20 éves, nem dohányzó, humoros, romantikus, hűséges, mások által jóképűnek mondott srác vagyok.
Szeretek filmezni, nagyokat beszélgetni, sétálni.
Szeretek bulizni, szeretem a jó zenét, és Szeretnék Boldog lenni.
1éve magányosan tengetem életem.
Valakinek szüksége lenne egy ilyen pasira?
Nekem például nem a se..fej pasik jönnek be, szeretem ha egy kicsit romantikus, kicsit visszahúzódóbb, kicsit mégis életrevaló,kicsit értelmes, és kicsit humoros.
Egyébként én is keresek már egy ideje valakit...de ilyen pasit, még nem találtam.
19/L
Ha gondoljátok írjatok, mert én szeretettel Várom akkor az e-maileket:)
Háátha:)
Jah és a chat.hu-t eddig még nem próbáltam.
De köszönöm igyekszem.
Gondolkoztam azon, hogy képet töltök fel esetleg magamról.
Lenne értelme?:O:)
Én azt tudom ajánlani, hogyha rendes lányt szeretnél, hát ne is buliban keresd.
Amit legjobban tudok ajánlani, hogy találj egy szociális hobbit, amit élvezel, és ahol tudsz hasonló érdeklődésű emberekkel találkozni. Többször hallottam már, hogy így azért könnyű ismerkedni, mert teljesen más tudatállapotban vagy ott mint suliban/munkában etc, illetve az ismerkedés nem hat stalkerségnek mint az utcán, no meg alkoholos hatás alatt sem.
Ez a hobbi bármi lehet igazából sporttól kezdve drámán át, amit csak élvezel és egy rakat ember csinál (lehetőleg nem csak srácok).
Nekem ami nagyon bejött az az élő szerepjáték (larp), ami kicsit drámaszerű, de nem olyan kötött mert a saját karaktered játszod. De amúgy szoktam asztali szerepezni is, és abban a társaságban is rengetegen összejöttek egymással játékon kívül. Az élő szerepjátékos csoportom is tele van párokkal, és én is ott találtam barátot.
Én amúgy nem is járok úgy "bulizni", mivel nem iszok részegségig sose, nem szeretem a mosogép"zenét", nem dohányzok vagy drogozok, és nem akarok egyéjszakás kalandokat.
Hogy őszinte legyek, én nem is voltam hajlandó összejönni senkivel amíg nem éreztem úgy, hogy komoly, hosszantartó, akár életre szóló kapcsolatnak megvan az esélye. És sokat kellett várnom, de így 20 évesen végre találtam valakit, akit komolyan érdeklek, és aki engem is komolyan érdekel. És biztosan mondhatom, hogy legkevésbé sem bunkó, hanem türelmes, nem erőltet rám semmit, de nem is nyámnyila, és teljesen édes, aranyos, nem nyomul túlságosan, de egyértelműen kifejezi az érzéseit, megértő, őszinte és dedikált. Úgy érzem meg se érdemlem XD És ami a legjobb, hogy teljesen kölcsönös vonzalommal indítottunk, de mielőtt bármit léptünk volna, előbb megismertük egymást kicsit. Aztán a randizást sem siettük el, hagytam hadd udvaroljon csak, igaz, az talán kicsit nem volt fer, hogy én kiolvastam a szeméből az összes érzelmét, ő meg nem volt biztos benne, hogy bejött-e nekem, mert én jobban megtanultam álcázni az érzelmeim, és nem volt könnyű levetni a maszkjaim. De semmi aggodalom, én soha nem vezetnék semmi pasit félre kapcsolat terén.
Előtte két pasi érdeklődött irántam komolyabban, de hamar észrevettem, és a tudtukra adtam, hogy én nem érzek úgy irántuk, nekik is jobb volt, hogy tudták, ha kételyben lettek volna csak jobban megbántom őket.
De a lényeg, hogy igenis vannak rendes lányok, és rendes pasik, csak ki kell várni, oda kell figyelni, és ismerkedni kell.
Nah sok szerencsét egyébként, de én annyira nem ajánlom, hogy itt ismerkedj, legjobb mondom élőben, mert itt ez annyira zsákbamacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!