Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még normális lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsoltiee kérdése:

Vannak még normális lányok, akik komoly kapcsolatra vágynak?

Figyelt kérdés

Én egy 20 éves, nem dohányzó, humoros, romantikus, hűséges, mások által jóképűnek mondott srác vagyok.

Szeretek filmezni, nagyokat beszélgetni, sétálni.

Szeretek bulizni, szeretem a jó zenét, és Szeretnék Boldog lenni.

1éve magányosan tengetem életem.

Valakinek szüksége lenne egy ilyen pasira?

2011. márc. 1. 22:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Utolsó, ne provokáld itt az embereket.

Egyébként ÍRJ TE NEKÜNK! Nah? 21/L Tárt karokkal várlak :DD

2011. márc. 2. 01:26
 12/33 anonim ***** válasza:

huha!

ezt értelmes ember nem hagyná ki!!

hogy hívnak? :)

én kiraktam a csalit, csak vártam ki olyan okos hogy belemenjen :D

2011. márc. 2. 01:36
 13/33 anonim ***** válasza:

:D

De akkor itt be is fejezheted ugye, hiszen megkaptad, amit akartál? :)

Kérdező, remélem már éltél is a lehetőséggel, ami adódott neked :) És tartom magam, hogy ilyen emberre nem jellemző a magány. Vagy peches vagy mostanában (hiszen előtte nem volt gondod a nőkkel), vagy te változtál...

2011. márc. 2. 01:54
 14/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket:)

A bulizással nem értem mi probléma van ha a barátnőddel együtt bulizol, ha meg nincs akkor keresed:)

De bulikban nem nekem való lányok vannak,llegalább is itt Bács- megyében:S

A romantikával annyit, hogy mindenki szereti ha kedvesek vele,és miért baj az ha én még főzök is a kedvesemnek, vagy hasonló?:)

Zsolti voltam

2011. márc. 2. 08:23
 15/33 Kisherceg85 válasza:
100%
Hát... sajnos a tapasztalat az, hogy a csajoknak a buta bunkó parasztok jönnek be... akikről tudják hogy úgyis átverik, de mégis az kell...aztán ha tényleg átverik, akkor meg jön a sírás. Ja meg ugye a pénz, kocsi stb nagyon fontos tényező náluk. Ja és lehet azzal jönni hogy nem is igaz, de pedig IGAZ!! Szerintem sokan tapasztalják ezt. Persze van kivétel is...
2011. márc. 2. 08:42
 16/33 anonim ***** válasza:
Nekem szükségem lenne egy ilyenre, mert sajnos eddig nem találtam egy normáliat sem...:(((( 16L
2011. márc. 2. 10:02
 17/33 anonim ***** válasza:
Előző elötti :) lehet,hogy van egy csomó ilyen lány(vagy te sajnos eddig csak ilyenekkel találkoztál),de nekem nem szükséges,hogy gazdag legyen,az számit,hogy ő milyen mint elöttem is írták,ha jól néz ki és olyan amilyet itt ez a fiú leírt az már tökéletes.Annál több nem is kell,persze azért nem árt ha nem csöves az illető,de nem kell,hogy gazdag legyen.Viszont a legtöbb fiúnak az olyan lányok kellenek akik ku*vák,mindent bevállalnak,szétvannak plasztikázva.
2011. márc. 2. 12:59
 18/33 anonim válasza:
Jajj,nagyon aranyos vagy. Szerintem próbáld meg a netet. Légy pofátlan kicsit.Előző pasimmal 2-5 évig voltam,chat.hu-ról ismertem meg.A mostanit szintén.Próbáld ki.
2011. márc. 2. 13:02
 19/33 anonim ***** válasza:

Azért baj, mert nem vagyok bulizós, vannak jobb, érdekesebb ötleteim is. Akkor már inkább siklóernyő, vagy túralovaglás, vagy íjásztanfolyam, vagy hegyi túra, vagy vadvízi evezés, vagy bor a határban a tó partján, vagy bringázás... Hát ezért...

Nem szeretem a partiarcokat.

2011. márc. 2. 13:22
 20/33 anonim ***** válasza:
Az utolsónak R.E.S.P.E.C.T.
2011. márc. 2. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!