Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális lányok, akik komoly kapcsolatra vágynak?
Én egy 20 éves, nem dohányzó, humoros, romantikus, hűséges, mások által jóképűnek mondott srác vagyok.
Szeretek filmezni, nagyokat beszélgetni, sétálni.
Szeretek bulizni, szeretem a jó zenét, és Szeretnék Boldog lenni.
1éve magányosan tengetem életem.
Valakinek szüksége lenne egy ilyen pasira?
Utolsó, ne provokáld itt az embereket.
Egyébként ÍRJ TE NEKÜNK! Nah? 21/L Tárt karokkal várlak :DD
huha!
ezt értelmes ember nem hagyná ki!!
hogy hívnak? :)
én kiraktam a csalit, csak vártam ki olyan okos hogy belemenjen :D
:D
De akkor itt be is fejezheted ugye, hiszen megkaptad, amit akartál? :)
Kérdező, remélem már éltél is a lehetőséggel, ami adódott neked :) És tartom magam, hogy ilyen emberre nem jellemző a magány. Vagy peches vagy mostanában (hiszen előtte nem volt gondod a nőkkel), vagy te változtál...
Köszönöm a kommenteket:)
A bulizással nem értem mi probléma van ha a barátnőddel együtt bulizol, ha meg nincs akkor keresed:)
De bulikban nem nekem való lányok vannak,llegalább is itt Bács- megyében:S
A romantikával annyit, hogy mindenki szereti ha kedvesek vele,és miért baj az ha én még főzök is a kedvesemnek, vagy hasonló?:)
Zsolti voltam
Azért baj, mert nem vagyok bulizós, vannak jobb, érdekesebb ötleteim is. Akkor már inkább siklóernyő, vagy túralovaglás, vagy íjásztanfolyam, vagy hegyi túra, vagy vadvízi evezés, vagy bor a határban a tó partján, vagy bringázás... Hát ezért...
Nem szeretem a partiarcokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!