Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem a Férfinak, aki nős, hogy nagyon tettszik nekem, és lennék a titkos szeretője?
Szerintem sehogy, és ezt most nem ítélkezésből mondom. Valószínűleg szereti a feleségét, a családját, és ha ez van, akkor biztosan nem megy bele egy ilyen kapcsolatba. Ha mégis belemenne, akkor Te sohasem várhatnál tőle többet, mint a szeretői státuszt, azt a heti egy-két órát. Saját magadat tennéd tönkre egy ilyen kapcsolattal. Másrészt egy nő, főleg egy anya foggal-körömmel fog ragaszkodni a férjéhez, és ha kitudódna a dolog, téged sokkal kellemetlenebbül érintene, mint őt.
Legjobb lenne, ha elkerülnéd őt messziről, és mielőbb elfelejtenéd.
Szerintem felejtsd el. Nem Ő az egyetlen pasi a világon. Ha ezt felfogod és elfogadod, akkor el tudod felejteni.
"Nem akaorom szét szakítani a családot..." De ha elcsábítod azt a pasit, akkor azzal szét szakítod... előbb-utóbb úgyis kiderülne (az mellékes, hogy a pasi vallja be, v. te, esetleg valamelyik ismerős, aki látott titeket). Azzal csak magadat itatod, hogy nem szeretnéd szét szakítani a családot... mert tudod jól, hogy ha megteszed, szét fog szakadni az a család.
Gondolj bele, neked hogy esne, ha a te családodba mászna bele így egy nő...
Ha tényleg szereted azt a férfit, akkor hagyod, hogy hagy éljen boldogon a családjával, te pedig keresel valaki mást, akit ugyanígy szeretsz, és a tiéd lehet.
|előre is köszi a lepontozást, de ez az igazság|
Inkább verd ki a fejedből! Nem csak a feleség miatt, hanem saját magad miatt is. Ha tényleg szereted megelégednél néha 1-2 órácskával? Úgy, hogy tudod, hogy csak használ Téged? Ha annyira ritkán találkoztok nem szerethettél bele, hisz alig ismered. Vonzódhatsz hozzá, de ezért nem kell megalázkodnod.
Hiába nem akarod szétszakítani a családot, mégis azt teszed.
TEDD meg!!!
Egy nő érzi, ha tetszik egy ffinak. Mosolygás, szemezés, szexi ruci egy kis risza és kész. Nekem is volt nős gyerekes paival dolgom. És állati volt, nem bántam meg. De vége lett, mert belém zúgott és az sms-eket, meg a fotókat rólam a telójában hagyta lebukott. Volt ablakbetörés elköltözés stb. Aztán lett még 1 gyerekük, szóval kibékültek. Azta műár keresett a srác, hogy mi lenne ha folytatnánk, de nem. Csak akkor működik, ha nem lesz szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!