Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon bejön egy srác a suliban. Hogyan ismerkedjek meg vele?
Közös ismerősök útján próbálj a közelébe férkőzni. Esetleg szerezz közös ismerősöket! :) Pl. ismerkedj össze lány osztálytársaival, akikről tudod, hogy egy társaságban szoktak lenni, stb.
Ha közvetlenül kezdeményezel, akkor légy óvatos - ezt akkor szerencsésebb, ha már tőle is érkeztek jelzések.
Kezdj el vele berátkozni, mi ebben az olyan nehéz :S én is giy vagyok egy lányal nagoyn tetszik de kerültem mert osztálytársak vagyunk (életem legnagyobb hibája...) msot szépen lassan kezdek velé közeledni, MSN-en a multkori bulin már beszéltem is vele :P nem sietem el xD
És mosolyogj rá :) szemezz esetleg..
Sokat mosolyogj rá,próbálj vele beszélni vagy vedd fel MSN re [elösször szerezd meg a címét..xD]és ott tudtok beszélni.Ismerkedj emg ahaverjaival osztálytársaival ha van idősebb tesójával és így a közelépbe lehetsz.Próbálj arra menni amerre ő.Vagy csak írj neki egy levelet hogy tetszik!
Sok sikert!
[Fati 14]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!