Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác a suliban. Még sohasem beszéltünk, igazából nem is ismerem, de szoktam látni szünetben. Hogy ismerkedjek meg vele?
Jó lenne tudni a korod!Bár gondolom a fiatalabb korosztályba tartozol.
Jó kezdés,szerintem az iwiw,aztán ha visszajelöl akkor meg küldj neki egy smile-t semmi mást.
és ha reagál rá akkor van esély,ha meg nem reagál rá semmi érdekeset v egyáltalán semmit,akkor talán veszett ügyed van.
Ha elmész mellette a folyosón mosolyogj rá,de csak egy pillanatra tekints rá-persze úgy h ő is lássa azt az egy pillantást-véletlenül se feszengj előtte,ne beszéld ki feltűnően a bnőiddel
ha már ezek nem jönnek be és te még mindig nem akarod feladni,akkor tudd meg h mit szeret,mi érdekli ,ki a kedvenc focistája pl és okosítsd ki magad ezekből a témákból és a közelében,úgy h hallja, kezdj el róla beszélgetni vkivel....de ha az első egy két dolog nem jön be akkor lehet h az utolsó ötlet már felesleges,hisz akkor....:S nem valószínű h érdekled...
a kor-t tényleg jó lenne tudni!
amúgy meg sztem hát ha máshogy nem megy csak az ismerősödön keresztül menne ha félénk típus vagy pl.:
kérd meg ismerősöd hogy adjon át egy levelet a srácnak amiben elhívod beszélgetni vhova vagy vmi ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!