Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek ismeretlen csajokkal a suliban?
Ez kesz xdddddd
az elson szetrohogtem magam xdddd
A suli ilyen szempontból nem a legjobb hely. Inkább bizonyos kulturált és kevésbé kulturált szórakozóhelyek sokkal jobbak erre. Sőt talán még egy bolt is jobb hely ismerkedésre... Ugye max szünetekben lehet "ismerkedni" ami elég rövid. Osztályon belül ne legyen barátnőd, az nagyon gáz amikor szétmentek és még évekig találkoztok minden reggel, ültök együtt napi x+5 órát.
EGyébként ha belegondolsz, ismerősökkel nem is tudsz ismerkedni, tehát ők csak ismeretlenek lehetnek.
utolsó vok...
hát az lehet, de egyszer nagyon meg fogom szívni úgy érzem:D
Tudod engem sokan szep lanynak tartanak...De nem latnam h a fiuk kozelednenek hozzam..A baratnom szerint azert mert felnek leszolitani mert h jol nezek ki...Es biztosan azt hiszik h leneznem oket ha hozzam szolnanak..Pedig ez nagy sz*rsag..Mert engem nem erdekel a kulso egy fiunal merthogy egy fiu nem szep legyen Hanem Ferfias..Jo legyen a szovege megtudjon nevetettni...Es a legfontosabb ha velem beszel akkor erezzem azt hogy tudja mit akar es hogy legyen onmagaban biztos..meg ha ugy is nez ki mint kvazimodo..Mert ha van onbizalom es duma ..akkor olvadok mint a nyaron a fagyi...Soha ne legyel halkszavu meg szegyenlos es igenis legyen nagy az egod..legyel onmagadba biztos..Es ha meg a csaj ugy is dont h nem kellessz neki..Akkor is olyan szajizzel fogtok elvalni h rendes ferfias srac volt..Csak nekem nem o az igazi..Nem fogja azt mondani hogy uristen olyan gaz volt meg beszelni is alig mert velem..meg olyan kis szegyenlos...bla bla.
Szal Legyel Magabiztos es akkor Tuti Befuto vagy ;)
Jó a hajad elestél.
Jó a segged vasalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!