Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek suliban srácokkal úgy hogy ne gondolják egyböl hogy mást akarok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 19:15
1/6 anonim válasza:
Haverkodni kb. suliba a legegszerűbb!
"Szia!Jó matekos (vagy bármilyen más tantárgy) vagy?Nem értem ezt meg ezt,elmagyaráznád?"
Vagy:
"Szia!Hogy vagy?Milyen napod van?"
Ezt nem sokan értenék félre.
15/L
2/6 anonim válasza:
A fiúk nem szeretik a nyomulós csajokat...Én biztos megvárnám, amíg ők jönnének oda hozzám, ne én fussak utánuk.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat igazábol a szitu az hogy láttam ma egy nagyon helyes srácot, de égés lenne odamenni és elkérni az msnjét ha van barátnője szal...:S
2010. jún. 9. 19:30
5/6 anonim válasza:
A szexuális vágytól túlfűtött egyének szeretik a nyomulós csajokat, de csak arra kellenek nekik a csajok, hogy párszor lefektessék, aztán eldobják. Kihasználják, hogy a lánynak nincs tartása.
6/6 anonim válasza:
"14 F" EBBŐL IS LÁTSZIK, MENNYIRE KISFIÚ VAGY, FOGALMAD SINCS, HOGYAN MŰKÖDIK A MAI VILÁGBAN... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!