Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tényleg senkinek nem jön már be a kocka has?
Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom, hogy a mackósabb pasikat részesítik előnyben. Meg, hogy azse baj ha izmos, csak ne legyen túlságosan az. Miért baj, ha valaki törödik azzal, hogy néz ki. Persze nem úgy értem, hogy tükör előtt pózolok egész nap. Ráadásul nem is azért sportolok, hogy jól nézzek ki, csupán ilyen az életstílusom.2011. febr. 23. 21:58
21/28 anonim válasza:
Ez esztétikai kérdés. És nő függő, valamint pasi is. Van olyan aki mackós de mégis izmos, van olyan aki vékony és izmos, és van aki izmos, és van olyan is aki nem. Az egy jó dolog ha a férfi erős, mert a lány biztonságban érzi magát mellette. A kockás has az csak a látszat, attól senki nem erősebb hogyha van pár kockája* neki.
22/28 A kérdező kommentje:
0:28
Ezen jót röhögtem XD
2011. febr. 24. 12:20
24/28 anonim válasza:
A kockahasról mindenki a kockákra asszociál, azok meg nem jönnek be senkinek. Buktad.
25/28 A kérdező kommentje:
XD nemsok kockát láttam eddig kockahassal, de lehet énvagyok tudatlan :D
2011. febr. 25. 10:57
26/28 anonim válasza:
Nekem csak is az izmos pasik jönnek be. A mackós az szerintem egyáltalán nem férfias, áh ha egy pasi dagadt + szőrös az így együttvéve a legrosszabb szerintem, totál nem izgató...
Nekem az ilyesmi jön be: [link]
28/28 anonim válasza:
engem koppintott :)
csak én nem feszengek így :P meg most jóval kócosabb a hajam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!