Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tényleg senkinek nem jön már be a kocka has?
Jaj, ez most olyan... most a nők azért vannak "bántva", mert nem külső alapján választanak?
Azzal úgy tényleg nincs baj, ha valaki jár kondizni, maga miatt, de ne töltse ott a fél életét.
ennyi idősen nem értem hogy lehetnek kétségeid :)
hát legjobb amikor egy nő "elolvad" miközben cirógat, és nem tud betelni a kocka hasaddal és a többivel.
ezek meg szerintem konkrétan mellébeszélések hogy "aki foglalkozik az alakjával az mással nem" stb.
én sem az alakommal foglalkozom, csak bunyók alatt addig ütöttek míg megerősödtek az izmaim, mert ha nem lenne olyan testfelépítésem amilyen, nem tudnék ütéshez erőt átvinni a hasizmok segítségével, a jelen életstílusomban már nem élnék. ennyi. az hogy jól néz ki csak egy jó dolog. nagyon butuska az a lány aki összekeveri azt a ficsúrt aki órákon át kondizik hogy legyen valami izma azzal a férfival, aki, nos hát megint az egó... :PP aki jók néz ki mert olyan az életvitele hogy megedződik :)
jó ez alap. lenne, de akkor ha már a haspáncéltól OFFolunk egyéb fegyverre, akkor abszolúte nem mindegy hogy használod. tehát nem a méret a lényeg
viszont a kockahas esetében.. :P
20F
héé ez szíven talált :(
nem gond, ott is van védő izom :)))
mókás lenne, ha fogalmad lenne az intelligenciámról, a tanulmányaimról meg azokkal a dolgokkal miktől úgy általában értelmi sznob az ember.
és ezek után úgy vélem, nem tartanál izomagyúnak :D
azt osztom, hogy hozzászólásom alapján ez nem látszik, de hát ha ennyire témánál vagyok hadd legyek már büszke (ha van mire:P) és a kérdező is lehet simán!!
Megtaláltam a kérdező fényképét:
Nem mondom, hogy kizárólag a kocka hasra bukok, de igenis legyen izmos! Nekem kifejezetten nem jön be, ha egy pasinak löttyedt hasa van. Az olyan.... lelombozó :(
:D
59%-os, az Synthol szerintem nem edzés...
[link] szerintem ez pont Tóth Dani háta lehet, kicsit más... Pedig Dani nem gyengén nyomja a sportot, és nem kis eredményei vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!