Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tényleg senkinek nem jön már be a kocka has?
De, szep az. De ugy van vele az ember tudod, mint a boltban a szep cipoket is megnezegetjuk, aztan nem visszuk haza, mert valoszinuleg torne a labunkat. A lapossarku meg kenyelmes.
Es egyebkent se hasfal alapjan valasztunk part magunknak.
milyen kérdés ez? :D
vagy nincs is igazi kocka hasad vagy nagyon szerény vagy nemááá' kockahas rulez the world alap!
mondjuk releváns vélemények szerint pl. kezdhetnék valamit a mostanra egészen tarzani hajammal de ez milyen apróság már amíg kockahasam van? :PPP
ne hozz szégyegnt A HAS-ra :DD
20F
Úgy értettem, hogy férfitársaim mindig azt mondják, hogy jólnézek ki, meg szeretnének így kinézni stb. Nemcsak barátok mondják, hanem ismeretlen ember is mondta már.
De a csajok... állandóan csak azt hallgatom, hogy híznom kéne, meg akinek tetszem annaksem a testem miatt.
ÁÁÁh ezek se normálisak :D kockahas 4ever xD én abszolút izom párti vagyok ;) el se hiszem hogy van aki Taylor Lautner, vagy a JLS helyett inkább ezt választaná:
Ne hallgass senkire :D
nekem bejön!Kor??
Én szeretem ha egy pasi jól néz ki..és amiket írtál tök normális..nem értem miért van baja valakinek az ilyennel??:S
nem szabadna ilyen kommenteket olvasnom mert óriási késztetést érzek hogy megosszak valami képet a leszálkásított ízmos testemről ami ellenkezne az elveimmel mert nem akarok egózni de ha egyszer egoista vagyok és tudom hogy jól nézek ki :PPP
20F
Hallottam már, hogy ha egy férfi látszólag sokat foglalkozik a testével, akkor biztos semmi más nem érdekli.
Gondolom ez és még valami hasonló indokok lehetnek az alapja annak ha valakinek fenntartásai vannak az izmosabb pasikkal szemben. Amúgy 20 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!