Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magántanár jön hozzám és én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magántanár jön hozzám és én belezúgtam. Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
7.-es lány vagyok és a pasi szerintem 25 éves lehet de nem mertem megkérdezni ezt még. totálra beléestem dobog a szivem amikor délután jön úgy várom. nem is tanár hanem csak együtt gyakoroljuk a matekot anyu találta ujsághirdetésben. folyton nézem amikor nem néz erre de szerintem ő is nézett engem amikor nem néztem oda. de én láttam csak nem vette észre. nem tudod mittegyek nem akarom elvesziteni
2011. febr. 22. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja és biztos csak véletlen volt hogy 15 évesen a 2. pasim 27 volt és majdnem 3 évig boldogan együtt voltunk... de persze a környezetemnek ez nem nagyon tetszett, ami viszont engem pont nem érdekelt, mert én/mi boldogok voltunk
2011. febr. 23. 20:53
 12/15 A kérdező kommentje:
nem én pontoztalk le.
2011. febr. 24. 12:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Mindjárt jön a szöveg, hogy te bizony érettebb vagy a korosztályodnál.

Szerintem felejtsd el hamar, nem akar tőled semmit. Lehet, azt nézte, te mi a francot nézel. :D Egyszer én is bele voltam zúgva egy tanáromba, de hamar rájöttem, hogy nem szerelmet érzek iránta, csak puszta vonzalmat. Utána rátaláltam arra, aki szeret, és el is felejtettem ilyen téren a bácsit, bár azóta jó haverok vagyunk.

2011. febr. 27. 00:04
 14/15 anonim válasza:

dehogyisnem kislány vagy!

A mai GYEREKEK(!!) vagyis a 12-13-14 éves korosztály azt hiszi hogy már nem gyerek,már felnőtt vagy "nagy".Hát hadd világosítsalak fel:Nem vagy se felnőtt,se "nagy"

2011. márc. 12. 15:58
 15/15 anonim válasza:

előző vagyok!

ja és hogy válaszoljak a kérdésre is: nem jó ötlet 12-13 év a korkülönbség és a te korodban még 1-2 év is rengeteget számít!

és már abból kiderül hogy nem vagy "nagy" hanem gyerek vagy,hogy így beszélsz: "bocsika"...stb

2011. márc. 12. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!