Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magántanár jön hozzám és én belezúgtam. Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
7.-es lány vagyok és a pasi szerintem 25 éves lehet de nem mertem megkérdezni ezt még. totálra beléestem dobog a szivem amikor délután jön úgy várom. nem is tanár hanem csak együtt gyakoroljuk a matekot anyu találta ujsághirdetésben. folyton nézem amikor nem néz erre de szerintem ő is nézett engem amikor nem néztem oda. de én láttam csak nem vette észre. nem tudod mittegyek nem akarom elvesziteni2011. febr. 22. 10:00
1/15 anonim válasza:
Szzerintem nincs esélyed, gyerek vagy még. Felejtsd el vagy keress csaj tanárt.
2/15 anonim válasza:
A legrosszabb, mikor az "orr túrásába" is belelátod,hogy rád mutat...
Szerintem várj türelemmel, vagy ha nem bírod, akkor válts tanárt...
De NE mássz a nyakára! :)
3/15 anonim válasza:
esélye bárkinek lehet bármikor/bárhol!!! Ha elég felnőtt vagy megbeszéled vele... de vigyázz mert ő viszont lehet hogy csak játszani akar majd veled! szóval ne búj az első héten ágyba vele hacsak nem ez a célod, és ha mégis vedd bele a pakliba hogy a köv héten már nem lesztek együtt.
4/15 anonim válasza:
Rád nézett? Komolyan??
Húúú, hát igaza van a harmadiknak, biztos összejöttök, lesz olyan kufirc, a füled kettéáll, csak mondd el neki és hajts rá!!
Vagy izomból beégeted magad, elhajt a fenébe, és kereshetsz másik tanárt, és az életben többé nem látod.
De az egyik biztos.
Szállj már le a fellegekből, normális férfi semmit nem akar egy 13 éves kislánytól, pláne hogy még a törvény is bünteti!
A tanár-diák kapcsolatot akkor is elítélik (és minden tanár nemet mond rá!!), ha csak 1-2 év a korkülönbség.
5/15 anonim válasza:
nem akarlak letörni, de 7.es vagy. az azt jelenti, hogy 12-13-14 éves lehetsz...16 vagyok, de még én se járnék 15év alatti lánnyal. egész egyszerűen azért, mert a te korodban nagynak számít a korkülönbség... ez relativ mert ha pl. te 30lennél, a srác pl. 40, a kutyát se érdekelné...
6/15 anonim válasza:
Ne izgulj, nem fogod elveszíteni. Márcsak azért sem, mert sohasem volt a tied.
7/15 anonim válasza:
SZERINTEM NEM VAGYTOK EGYMÁSHOZ VALÓK.TALÁSZ MAJD MÁST AKI HOZZÁD ILLIK.
8/15 anonim válasza:
irigyellek, hogy csak akkor dobog a szíved, amikor vele vagy.
9/15 A kérdező kommentje:
Bocsika de nem vagyok kislány. és úgy érzem jókat dumálunk is meg megértjük egymást. ti mit tennétek az én helyemben?
2011. febr. 23. 10:12
10/15 anonim válasza:
köszike a lepontozást amiért én még emlékszem milyen volt annyi évesen és idősen és azt feltételezve hogy a kérdező sem a barbibabázással tölti az idejét, és a koránál érettebb lehet. Ellentétben a mai 23 fölötti hölgyekkel akik visszafele fejlődnek, és meggondolatlanságuk határtalan :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!