Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány vagyok. Miért nem kellek a magyar lányoknak?
Cigány srác vagyok, tanult, dolgos. Normális családból származom, soha nem loptam, csaltam...stb. Tényleg úgy érzem, hogy nincs velem semmi gond, mint ember.
Az, hogy cigány vagyok, nem nagyon látszik rajtam, a bőröm nem annyira barna, hogy egyből feltűnjön valakinek.
Valamiért a magyar lányokat részesítem előnyben a roma származású lányokkal szemben. Most ebbe pls ne kössetek bele. Ez van, ez a "típus" a zsánerem :) Valaki a vörös hajú csajokat szereti pl. Nagy ügy :)
Neten szoktam leginkább ismerkedni, társkeresőkön. Amelyik lánynak bejövök kép alapján, vissza szokott írni. Mindig jókat beszélgetünk, kezdve a kötelező sablontémákon át igazi értelmes beszélgetésekig. Aztán mindig szóba kerül a család, és én ilyenkor le szoktam írni, hogy cigány származású vagyok, remélem ez nem gond, nem vagyok az a fajta, akivel probléma lenne. Még egyszer sem kaptam ezek után pozitív választ. Vagy bunkón elhajtanak (azok után, hogy két levéllel előtte még én voltam a "legnormálisabb pasi az oldalon"), vagy nem írnak vissza, vagy jobb(?) esetben finoman közlik, hogy ez bizony számukra probléma, és hogy jobb lenne ha itt befejeznénk a dolgot.
Hasonló dolog előfordult már személyesen is amúgy, elég kellemetlen élmény volt az is.
A kérdésem az, most akkor mi van? Azért, mert vannak olyan bűnözők az országban akik cigány származásúak (szarok az arányokra) akkor már így kell viselkedni? Nem az számít, amilyen ember vagyok és ahogyan viselkedem? Miért nem találkoztam még olyan lánnyal, aki elfogad így, és nem akad fent ilyen apróságon, hogy származás vagy bőrszín vagy mittudomén?!
Beleolvastam egy-két kérdésbe itt az oldalon, ahol az volt a téma, hogy járnának e a magyar lányok cigány fiúval, és mindenhol az volt a válasz, hogy "isten ments" meg "úristen, dehogy"...stb.
Elkeserítő a helyzet...
(a rasszista kommentektől pls kíméljetek meg... nem vagyok rájuk kíváncsi... köszi)
Most mit vársz tőlünk?
A kérdésedre te is tudod a választ. Azért mert kinyitod a sajtót és dől belőle hogy öregasszomyt öltek kurv@t futtattak, csicskát tartottak, tanárt vertek raboltak stb. és mindezt sokszor feleslges kegyetlenséggel. A mainstream média hiába titkolja a származást mindenki tudja hogy cigányok voltak Veszprém, Olaszliszka, koszi klán stb. A börtönök sem a rasszista magyarok miatt vnnak tele cigányokkal. A lányok félnek nem akarnak kurv@k vagy jobb esetben napi rendszerességgel ütött vert megerőszakolt feleségek lenni. Hát ezért nem kelessz a magyar csajoknak és hiába jössz azzal hogy te más vagy mert elárulom minden cigány ezt mondja ezzel még nem tudod meggyőzni a nőket.
Tegyél fel sok képet arrol hogy hogy élsz mit csinálsz munkában szabadidődben mi a hobbid hogy lássák magyar a kultúrád, és lássa a sok retek cigány hogy így is lehet élni és írd ki hogy cigány vagy (bár a roma kifejezöbb rád) és írd le a kérdésedet így egy az egyben a társkeresős bemutatkozásodban sok szerencsét.
szerintem ne vitatkozz ezzel a majommal!!minél jobban véded magad,annál jobban támad...Bakker én is rasszista vagyok,mert utálom a brokkolit...holnap felkelést szervez az összes,mert nem szeretem a brokkoli fajt.A karfiolt meg igen,ne bassz...
Kedves kérdező: az ilyen kötekedő sejhajfejeket meg sz@rd le,de nagyonnagy ívben.Kár vitázni velük.
Szia én is félig roma vagyok ez nálam is gondot jelentett!
De most már nem is igazán érdekel 16éves vagyok és sajnos nekem látszik a bőrömön hogy roma származású vagyok!
De mostanába már ez nem jelenet ez problémát
Most is egy magyar barnátnőm van már 2éve szerintem nem a bőrszinem miat itélnek engem hanem hogy milyen rendes jófej stb stb vagyok.
Tehát ne is foglalkozz azokkal akik lenéznek a származásod miat lépj tovább van ezernyi lány aki nem bőr és alapján itélkeznek!
Sok szerencsét!
Hát nem ismerlek, de úgy tűnik tényleg normális roma származású fiú vagy, na ilyen sincs túl sok, szóval téged szerintem akkor abszolút nem kell a cigány kategóriába venni, mert nem említhetőek egy lapon veled.
Az meg hogy neten ismerkedsz és elmondod a származásod, véleményem szerint úgy kellene, ha már jókat dumáltok minden, kép alapján be is jössz nekik, ne mondd el a származásod, max ha már személyesen taliztatok.
Tényleg normálisnak tünsz igy.. korod? Merre laksz? :)
Én összejönnék, de csakha tényleg normális, meg dolgos családból származik mint pl. a te esetedben is láthatjuk. :) vabnnak magyar csajszik akiknek bejönnek a latinos, macsós tipusú srácok :)
Szia
roma lány vagyok.
Nem vagyok az a buta fajta én sem. Tanult vagyok és persze még tanulok.
Nálam általánosban úgy volt ,hogy a legjobb barátnőm nem tudott róla. 5 év után elárultam neki és megutált.
Fiúknál sose volt szerencsém. Roma srácoknál meg az a baj h sok az elzüllödt és erre felé nincs értelmes; mellesleg nekem jobban tetszenek a magyar fiúk. Viszont a legjobb barátom 2 év után belémszeretett azért aki vagyok és nem érdekelte h cigány a származásom.
Úgyhogy sztem ne add fel és ne interneten keresd mert tele van hamis érdekű emberrel.
Gondolj bele , biztos tetszel valakinek . Lehet h az igazidat már ismered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!