Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cigány vagyok. Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány vagyok. Miért nem kellek a magyar lányoknak?

Figyelt kérdés

Cigány srác vagyok, tanult, dolgos. Normális családból származom, soha nem loptam, csaltam...stb. Tényleg úgy érzem, hogy nincs velem semmi gond, mint ember.

Az, hogy cigány vagyok, nem nagyon látszik rajtam, a bőröm nem annyira barna, hogy egyből feltűnjön valakinek.

Valamiért a magyar lányokat részesítem előnyben a roma származású lányokkal szemben. Most ebbe pls ne kössetek bele. Ez van, ez a "típus" a zsánerem :) Valaki a vörös hajú csajokat szereti pl. Nagy ügy :)

Neten szoktam leginkább ismerkedni, társkeresőkön. Amelyik lánynak bejövök kép alapján, vissza szokott írni. Mindig jókat beszélgetünk, kezdve a kötelező sablontémákon át igazi értelmes beszélgetésekig. Aztán mindig szóba kerül a család, és én ilyenkor le szoktam írni, hogy cigány származású vagyok, remélem ez nem gond, nem vagyok az a fajta, akivel probléma lenne. Még egyszer sem kaptam ezek után pozitív választ. Vagy bunkón elhajtanak (azok után, hogy két levéllel előtte még én voltam a "legnormálisabb pasi az oldalon"), vagy nem írnak vissza, vagy jobb(?) esetben finoman közlik, hogy ez bizony számukra probléma, és hogy jobb lenne ha itt befejeznénk a dolgot.

Hasonló dolog előfordult már személyesen is amúgy, elég kellemetlen élmény volt az is.

A kérdésem az, most akkor mi van? Azért, mert vannak olyan bűnözők az országban akik cigány származásúak (szarok az arányokra) akkor már így kell viselkedni? Nem az számít, amilyen ember vagyok és ahogyan viselkedem? Miért nem találkoztam még olyan lánnyal, aki elfogad így, és nem akad fent ilyen apróságon, hogy származás vagy bőrszín vagy mittudomén?!

Beleolvastam egy-két kérdésbe itt az oldalon, ahol az volt a téma, hogy járnának e a magyar lányok cigány fiúval, és mindenhol az volt a válasz, hogy "isten ments" meg "úristen, dehogy"...stb.

Elkeserítő a helyzet...

(a rasszista kommentektől pls kíméljetek meg... nem vagyok rájuk kíváncsi... köszi)

2011. febr. 17. 22:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

mi a kamu?

látom, hogy már kár volt írnom ide...

2011. febr. 18. 11:43
 42/63 anonim ***** válasza:
4%

Miért kamu?

Mert az egy dolog, hogy mindenki készséggel válaszolt neked, nekem első blikkre feltűnt, hogy ez nem igaz.

Ismerem jól a cigányok habitusát, SEMMILYEN, érted semmilyen cigány (se tanult, se primitív) nem fog ilyen direkt kérdést feltenni. Ha annyira tanult és éles eszű lennél, akkor magad is választ találhattál volna a téged érdeklő problémára, nem reprezentatív közvélemény kutatás formájában kutatnál.

Továbbá eltérő etnikumú felhasználó nem fog szintén ilyen DIREKT jellegű nicknevet választani, ami egyértelműen a származására utal, ahogyan te a "gipsy"-vel tetted.

Egyetlen cigány származású sem fog azon keseregni, hogy ő nem a magyar lányok esete, ugyanis az ember alapösztöneiben lapul, hogy a hasonlóhoz húzzon. Vagy ha folyamatosan ezt tapasztalja, egyszerűen hanyagolja őket. Ez olyan, ahogy nem cigány lány sem cigány fiú után fog koslatni.

A teljesség igénye nélkül: ezért kamu. Ciganológus vagy szociológus kutató/szakdolgozó/phd-hallgató vagy, de hogy nem tanult, jó cigánygyerek, akinek vallod magad, az 1000%.

2011. febr. 18. 13:00
 43/63 A kérdező kommentje:

oké, higyj amit akarsz

nekem nem kell bizonyítanom senkinek semmit :) miért állítanám azt, hogy cigány vagyok, ha nem lennék az?

te próbálsz itt törvényszerűségeket keresni egy olyan dologban, mint az ember és az emberi lélek

rohadt könnyű dolog az általánosítás, és azt mondani hogy "egy cigány BIZTOS nem ilyen" mert én vagyok a mindent megmondó faszagyerek, és én tudom, hogy milyen egy cigány

oké, vettük az adást, ez a véleményed, bár nincs igazad, de tiszteletben tartom, hogy ezt gondolod, persze nem értek vele egyet, már csak azért sem, mert ÉN tudom, hogy ÉN ki vagyok, míg neked fogalmad sincs róla, csupán a sztereotípiák és általánosítások rabja vagy és az agyad nem fogad el mást :)

2011. febr. 18. 13:50
 44/63 anonim ***** válasza:
18%

"az egész emberiség egy fajba tartozik..."

Akkor nem vagyok rasszista, ha azt mondom, hogy b_zi cigány? Hisz egy fajba tartozunk:) Bocsáss meg hogy tisztában vagyok az etnikai dolgokban:) Az emberiségnek is fajtái, ha tanultál földrajzt műveltkém:D De hogy ne csak az én szám járjon: [link]

Ennyi zsenikém. Igaz a rasszizmus fajgyűlöletett jelent, de mégsem akarsz egy cigányba szerelmes lenni!!

2011. febr. 18. 14:10
 45/63 A kérdező kommentje:

istenem...

az ember egy faj. pont.

a faj nem egyenlő a fajtával, az hogy más rasszba tartozik (más fajtába) attól még az emberi faj tagja

nem az, hogy nem akarok cigány lányba szerelmes lenni, hanem KÜLSŐRE jobban bejönnek a magyar lányok

tényleg ENNYIRE nehéz felfogni?

vicces. szerintem ne irogass ide, úgyis csak egy "b_zi cigány" vagyok, nem?

2011. febr. 18. 16:56
 46/63 anonim ***** válasza:
16%

"hanem KÜLSŐRE jobban bejönnek a magyar lányok"

Hát szerintem ne égesd be magadXD Egyre szebbeket írsz:D Utálod a saját fajod? Azt a mindenit tényleg rasszista vagy, de ezt már írtam:D

2011. febr. 18. 16:59
 47/63 anonim ***** válasza:
75%

Mit nem lehet érteni azon, amit a kérdező írt? Én az északi típust kedvelem, azaz a fehér bőrűeket. Emiatt nem tetszenének se az olaszok, se a spanyolok, se senki. Ez ugyanolyan, neki nem tetszik a sötétebb bőrszín. Ennyi.

Neked pedig, Kérdező, sok sikert! :)

19/L

2011. febr. 18. 17:27
 48/63 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érdemes Neked lesüllyedni odáig, hogy faji (helyesen rasszista) témákba belemész. Akár fogalmi, akár tartalmi lapon. Sokan írták, hogy kamu. Persze, hogy ezt írják, hiszen nehéz elviselni nekik, hogy léteznek értelmes, kulturált és értékes cigányok is, sőt olyanok, akik láthatóan magasabb kvalitásúak mint ők. Ilyenek ugye nincsenek, tehát kamu. Egyszerű az észjárásuk. Ezek ignore, oszt jó napot. Sok értelmes biztató választ kaptál, meríts ezekből és sok sikert!
2011. febr. 18. 17:32
 49/63 anonim ***** válasza:
12%

Kinga79 válasza:

Szerintem nem érdemes Neked lesüllyedni odáig, hogy faji (helyesen rasszista) témákba belemész. Akár fogalmi, akár tartalmi lapon. Sokan írták, hogy kamu. Persze, hogy ezt írják, hiszen nehéz elviselni nekik, hogy léteznek értelmes, kulturált és értékes cigányok is, sőt olyanok, akik láthatóan magasabb kvalitásúak mint ők. Ilyenek ugye nincsenek, tehát kamu. Egyszerű az észjárásuk. Ezek ignore, oszt jó napot. Sok értelmes biztató választ kaptál, meríts ezekből és sok sikert!

Hülyelány, ha jobban kinyitottad volna a szemed észrevehetted volna, hogy nem abból következtettem a kamura, hogy értelmes cigány nem tehet fel ilyen kérdést. Azt írtam, hogy DIREKT módon semmilyen cigány nem tesz fel ilyen kérdést, se tanult, se primitív. Ugorj neki ismét a mondandómnak és próbáld meg újraértelmezni, mielőtt rasszistának állítasz be.

2011. febr. 18. 17:56
 50/63 A kérdező kommentje:

tovább tényleg nem szeretnék erről beszélni

mindenki azt hisz amit akar, a saját dolga

amit a kezdő kérdésben írtam minden igaz

Kinga:

köszi szépen a kedves szavakat! megfogadom a tanácsot :)

2011. febr. 18. 21:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!