Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cigány vagyok. Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány vagyok. Miért nem kellek a magyar lányoknak?

Figyelt kérdés

Cigány srác vagyok, tanult, dolgos. Normális családból származom, soha nem loptam, csaltam...stb. Tényleg úgy érzem, hogy nincs velem semmi gond, mint ember.

Az, hogy cigány vagyok, nem nagyon látszik rajtam, a bőröm nem annyira barna, hogy egyből feltűnjön valakinek.

Valamiért a magyar lányokat részesítem előnyben a roma származású lányokkal szemben. Most ebbe pls ne kössetek bele. Ez van, ez a "típus" a zsánerem :) Valaki a vörös hajú csajokat szereti pl. Nagy ügy :)

Neten szoktam leginkább ismerkedni, társkeresőkön. Amelyik lánynak bejövök kép alapján, vissza szokott írni. Mindig jókat beszélgetünk, kezdve a kötelező sablontémákon át igazi értelmes beszélgetésekig. Aztán mindig szóba kerül a család, és én ilyenkor le szoktam írni, hogy cigány származású vagyok, remélem ez nem gond, nem vagyok az a fajta, akivel probléma lenne. Még egyszer sem kaptam ezek után pozitív választ. Vagy bunkón elhajtanak (azok után, hogy két levéllel előtte még én voltam a "legnormálisabb pasi az oldalon"), vagy nem írnak vissza, vagy jobb(?) esetben finoman közlik, hogy ez bizony számukra probléma, és hogy jobb lenne ha itt befejeznénk a dolgot.

Hasonló dolog előfordult már személyesen is amúgy, elég kellemetlen élmény volt az is.

A kérdésem az, most akkor mi van? Azért, mert vannak olyan bűnözők az országban akik cigány származásúak (szarok az arányokra) akkor már így kell viselkedni? Nem az számít, amilyen ember vagyok és ahogyan viselkedem? Miért nem találkoztam még olyan lánnyal, aki elfogad így, és nem akad fent ilyen apróságon, hogy származás vagy bőrszín vagy mittudomén?!

Beleolvastam egy-két kérdésbe itt az oldalon, ahol az volt a téma, hogy járnának e a magyar lányok cigány fiúval, és mindenhol az volt a válasz, hogy "isten ments" meg "úristen, dehogy"...stb.

Elkeserítő a helyzet...

(a rasszista kommentektől pls kíméljetek meg... nem vagyok rájuk kíváncsi... köszi)

2011. febr. 17. 22:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
Ne hozd fel a család témát csak, ha találkoztatok...
2011. febr. 18. 00:29
 32/63 anonim ***** válasza:
45%

Vegyük az én nézőpontomból: nem szeretem a romákat, elég durva véleményem van róluk ahogy még sokaknak, 1 roma családot ismerek akik még úgy ahogy normálisak. De bárhova megyek, akiket látok egyszerűen hánytató. Olyan helyen nőttem fel ahol tele volt romákkal, és most is hasonló helyen lakom, de még így se szoktam meg, és ha meglátok egyet a falat kaparnám. Barátkozni se szívesen barátkozok velük, akármilyen rendesek, ahogy írták már sokan, az a bizonyos előítélet megvan az emberben..egy biztos soha nem járnék roma sráccal, bárki legyen is. Haverkodni még okés de tényleg kivételes romákkal, és hónapokig valószínűleg nagyon távol tartó lennék vele, és ha később látnám hogy ő tényleg rendes akkor normálisan barátkoznék vele.

Én így állok ezekhez.

18/L

2011. febr. 18. 00:39
 33/63 anonim ***** válasza:

Szerintem se a neten keress párt.És igenis legyél büszke arra amit elértél.Hogy te ilyen ember vagy,lettél.Aki téged értékelni fog,az nem 1-2 levélváltásból fog megismerni.Megismer és megszeret és le fogja szarni a "bőrszínt".De ehhez idő kell és türelem...

Amugy én ismerek olyan fehér lányt aki mindig roma pasikkal jár,mert neki bejön a barnás,latinos stílus.Szóval ne keseredj el!!Legyél továbbra is ilyen,meg fogod találni a párod!És lehet,hogy nem is egy magyar lány személyében...(sok nemzet él a földön:) )

2011. febr. 18. 00:45
 34/63 anonim ***** válasza:
nekem csak egy dolog böki a csőröm. Szerintem már az egy fajta rasszizmus, hogy te kiemeled, hogy tetszenek a MAGYAR lányok. Ezáltal elismered, hogy te (ti) nem vagy az. Majd két sorral lejjebb már ellent mondassz.
2011. febr. 18. 01:04
 35/63 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen megértelek, de hidd el, megtalálod azt a lányt, akinek ez nem lesz probléma. Nagyon kívánom, hogy sikerüljön ! És nem törődj azokkal az emberekkel, lányokkal, akik leszólnak, elutasítanak, egyszerűen aki ezen nem tud túllépni, az meg sem érdemel.

Üdv

2011. febr. 18. 07:53
 36/63 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek... :)

01:04

édesjóistenem. miért kell belekötni mindenbe?

akkor leírom még egyszer kicsit átfogalmazva, hogy te is értsd :)

1. magyar vagyok, cigány származással

2. tetszenek a magyar lányok (vagy máshogy megfogalmazva, a nem roma származású magyar lányok)

3. nem azért, mert bajom van a cigányokkal, én is az vagyok

4. nem vagyok rasszista

2011. febr. 18. 08:00
 37/63 anonim válasza:
Ha minden cigány így tudna szocializálódni nem lenne rasszizmus,(max a hülyébbje ítélne bőrszínről,de azok úgyis a kákán is szemet keresnek.)erről ennyit.Az írásod fényében azt gondolom,hogy próbálj személyesen ismerkedni,és ne a NET-en,(ott senki nem fogja"levágni"hogy milyen is vagy).Tudom ez manapság nem könnyű,de biztos hogy a türelem meghozza a rózsáját.Minden jót!
2011. febr. 18. 08:33
 38/63 anonim ***** válasza:
Nem rasszizmus?? A saját fajod unod emberXD És ez faj szerint nem emberi jellemként unod!! Tanult lehetsz, de te se különbözöl:) A rasszisták egy oldalt utálnak és egy oldalt szeretnek. Az hogy magyar lányra vágysz pont nem ment meg a rsszizmustól;) hisz faj alapján választol, mi ez ha nem rasszizmus???? Ismerd be rasszista vagy:D
2011. febr. 18. 09:54
 39/63 A kérdező kommentje:

09:54

te nem vagy tisztában a faj fogalmával :) sztem googlezz utána :) az egész emberiség egy fajba tartozik...

ja és ha már a google -nél jársz a rasszizmus fogalmát is olvasd el :)

de miért kell most erről beszélnünk? ez engem nem érdekel, nem ez a kérdésem lényege, ne offoljunk már. köszi.

2011. febr. 18. 10:46
 40/63 anonim ***** válasza:
27%

KAMU

de még ha esetleg igaz is lenne, akkor annyit mondanék, hogy nekem meg a cigányok nem az eseteim, ennyi.

2011. febr. 18. 11:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!