Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cigány vagyok. Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány vagyok. Miért nem kellek a magyar lányoknak?

Figyelt kérdés

Cigány srác vagyok, tanult, dolgos. Normális családból származom, soha nem loptam, csaltam...stb. Tényleg úgy érzem, hogy nincs velem semmi gond, mint ember.

Az, hogy cigány vagyok, nem nagyon látszik rajtam, a bőröm nem annyira barna, hogy egyből feltűnjön valakinek.

Valamiért a magyar lányokat részesítem előnyben a roma származású lányokkal szemben. Most ebbe pls ne kössetek bele. Ez van, ez a "típus" a zsánerem :) Valaki a vörös hajú csajokat szereti pl. Nagy ügy :)

Neten szoktam leginkább ismerkedni, társkeresőkön. Amelyik lánynak bejövök kép alapján, vissza szokott írni. Mindig jókat beszélgetünk, kezdve a kötelező sablontémákon át igazi értelmes beszélgetésekig. Aztán mindig szóba kerül a család, és én ilyenkor le szoktam írni, hogy cigány származású vagyok, remélem ez nem gond, nem vagyok az a fajta, akivel probléma lenne. Még egyszer sem kaptam ezek után pozitív választ. Vagy bunkón elhajtanak (azok után, hogy két levéllel előtte még én voltam a "legnormálisabb pasi az oldalon"), vagy nem írnak vissza, vagy jobb(?) esetben finoman közlik, hogy ez bizony számukra probléma, és hogy jobb lenne ha itt befejeznénk a dolgot.

Hasonló dolog előfordult már személyesen is amúgy, elég kellemetlen élmény volt az is.

A kérdésem az, most akkor mi van? Azért, mert vannak olyan bűnözők az országban akik cigány származásúak (szarok az arányokra) akkor már így kell viselkedni? Nem az számít, amilyen ember vagyok és ahogyan viselkedem? Miért nem találkoztam még olyan lánnyal, aki elfogad így, és nem akad fent ilyen apróságon, hogy származás vagy bőrszín vagy mittudomén?!

Beleolvastam egy-két kérdésbe itt az oldalon, ahol az volt a téma, hogy járnának e a magyar lányok cigány fiúval, és mindenhol az volt a válasz, hogy "isten ments" meg "úristen, dehogy"...stb.

Elkeserítő a helyzet...

(a rasszista kommentektől pls kíméljetek meg... nem vagyok rájuk kíváncsi... köszi)

2011. febr. 17. 22:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
87%

Előző kérdezőnek: Le is írta,hogy úgy ahogy valakinek a szőkék,neki a fehér lányok jönnek be.

Amúgy szerintem sem kell felhoznod azt a témát,hogy cigány vagy.Hiszen akkor akaratlanul is arra gondol,hogy jó-jó te biztos rendes srác vagy,de akkor lehet ott a família,meg a cigánysággal szemben fenntartott hiedelmek,hogy miután feleségül megy az ember,szinte alattvalója lesz a férjének,meg hogy már rá sem nézhet más férfiakra és hasonló badarságokat hallok én is (Bár nem feltétlenül badarság,gondolom létező a dolog,ha benne van még a közhiedelemben)

A másik meg hogy ezzel azt hitte,hogy célozni akartál neki valamire,hogy akkor ügyelnie kell majd erre, vagy ezzel kapcsolatban majd problémák lesznek,és egyből a legrosszabbra gondolt.

Sajnos még mindig óriási lemaradás van a cigányoknál.A késői letelepedés,más kultúra,hagyomány,más nyelv használata miatt(már egyre kevesebben beszélnek cigányul mondjuk), és így nagy számban képzetlenek.És sajnos szüleiktől sem azt a példát látják mivel alig van orvos,ügyvéd,politikus,tanár cigány a közszférában,és így nincs motiváció és a szülői háttér is mást mutat.

Na jó ez most egy kis kitérő volt.

Tehát a lényeg,hogy nem kell erre utalni,nekem van cigány ismerősöm aki baromi igényes,rendes,tanult és lám csodát: olyan dögös fehér barátnője van,amilyen nekem nem volt :D

De ennek olyan háttere van mint a már említett magyar társaságban van a gyerek,mármint abszolút velünk bulizik,lóg,beszél. És így mikor megismerkedett a jelenlegi barátnőjével,akkor a barátai alapján a lény már nem kérdőjelezte meg magában,hogy akkor bármiféle alapvető probléma lehet a sráccal.

Lehet ha cigány barátai vannak,akkor nem jön vele össze,mert akkor sokkal nagyobb ellenvetései vannak. Sajnos ilyen az ember. Nem tudunk mit tenni. Majd idővel változik a világ.

Aztán Hajrá! :)

2011. febr. 17. 23:10
 22/63 anonim ***** válasza:
75%

Sztereotípia. Ez sajnos ilyen.

Amúgy szerintem az az oka, hogy bár téged ismernek, a családodat nem. És ugye ismeretes az a dolog, hogy ha megbántasz/összetűzésbe kerülsz egy cigánnyal, akkor "jön az egész család".

Félnek tőle, hogy ha esetleg kapcsolatba bonyolódtok, de nem úgy sül el a dolog (szakítotok pár hónap-év múlva), akkor bizony jön az apuka, hogy márpedig itt házasság lesz:)

2011. febr. 17. 23:10
 23/63 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos a kommentekek végigolvasva látszik,hogy még mindig van sztereotípiák a cigánysággal szemben.

Amiket végig olvastam már én is mind hallottam.Szóval nagyon szomorú dolog,de ezek miatt félnek ettől a dologtól.

2011. febr. 17. 23:18
 24/63 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek az építő jellegű hozzászólást :) azért most kicsit "megnyugodtam", hogy van még remény, bár eddig sem állt szándékomban feladni a dolgot, csak gondoltam, megkérdezem a "célközönséget" is a dologról :)

23:06

26 éves vagyok, jelenleg két állás közt vagyok, nemrég jöttem el a régi munkahelyemről, ahol kiadványszerkesztéssel foglalkoztam, és a következő munkahelyemen is hasonló munkakörben fogok tevékenykedni (designolgatás) :)

Szórakozni nem igazán járok, de azért néha kerül rá sor, inkább kisebb klubokban, élőzenés fellépésekre megyek el. Szóval lenne rá alkalom, hogy élőben ismerkedjek. De ott bénázni szoktam :) Félénkebb vagyok mint a neten, és biztos bennem van az is, hogy félek attól, hogy a származásom miatt kellemetlen helyzetbe kerülök.

2011. febr. 17. 23:24
 25/63 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem foglalkoznod kéne az arányokkal mert egy hozzádhasonlóra jut tíz bünöző cigány ezért állnak így hozzád a a magyar lányok és szerintem te nem unod a cigány lányokat csak nem birod a viselkedésöket és nem vagy elég cigány nekik a műveltséged miatt ez már csak ilyen két szék közül a padlóra sz@r helyzet. A netet hagyd a francba ezek a párkeresők csak annak jók akik a pénzt beszedik utánuk. Menj el inkább ilyen falunapra bucsuba ilyesmi (ne városi disccóba) ott még lehettalálni normálisabb nőt az mondjuk biztos nem diplomás de ez van jobb ötletem nincs.
2011. febr. 17. 23:24
 26/63 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem kamu. valamelyik rendes magyar fehérember jókedvébe van és vicceskedik, mer hogy ilyen nem létezik, az fix. :D
2011. febr. 17. 23:27
 27/63 anonim ***** válasza:
71%
teljesen fehér lány vagyok. és sajnos bennem is van előitélet, bár vannak is rossz tapasztalataim. de az alapján ahogy írsz, még lenne is kedvem megismerkedni veled:) rendes srácnak tünsz:)
2011. febr. 17. 23:28
 28/63 anonim ***** válasza:
58%
sajnállak téged egy kicsit, de az az igazság, hogy az előítéletet csak a fajtársaidnak köszönheted. úgyhogy ha mindenképpen hibást keresel, ők azok, és nem mi...
2011. febr. 17. 23:30
 29/63 A kérdező kommentje:

23:24

Eléggé el vagy tájolva :)

Miért kéne foglalkoznom az arányokkal? Azzal, hogy rágódok rajta, hogy hány százaléka rossz ember a cigányságnak, még nem lesz barátnőm. Ez a 10:1 arány elég necces, én túlzásnak érzem. De nyilván nekem sincs róla statisztikai adatom, meg neked sem. Meg az ilyenről nem is nagyon lehet készíteni.

Valóban vannak olyan cigány lányok akiknek nem bírom a viselkedésüket, de ugyanez a fajta viselkedés megtalálható a magyar lányok között is. Szóval számomra nem ez a szempont. Főiskolán egyik haverom a szőke csajokra hajtott. Megkérdeztem, hogy miért csak a szőkékre? A válasz az volt, hogy neki azok jönnek be valamiért. :) Ilyen egyszerű amúgy.

2011. febr. 17. 23:31
 30/63 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

24 éves magyar lány vagyok, 1 hónapja lett vége egy majd 3 és fél év tartó kapcsolatomnak egy félvér (apja cigány, anyja magyar) sráccal.

Szerettem. Őrülten.

Soha nem érdekelt, hogy miféle, mert dolgozott, csak úgy mint az apja.

Az ember meghallja a cigány szót, és menekül. Amikor ő elmondta nekem, én nem menekültem el... rengeteget kaptam tőle az idő alatt, amig együtt voltunk.

Amúgy az irásod, a fogalmazásod is perfekt, én úgy gondolom, hogy ne neten ismerkedj, hanem személyesen, hiszen ott azonnal le lehet szűrni a szeméből, mit gondol rólad.

Számomra nem kizáró tényező, hiszen cigány és cigány között is lehet (van!) óriási különbség :)

Sok sikert.

2011. febr. 17. 23:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!