Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cigány vagyok. Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány vagyok. Miért nem kellek a magyar lányoknak?

Figyelt kérdés

Cigány srác vagyok, tanult, dolgos. Normális családból származom, soha nem loptam, csaltam...stb. Tényleg úgy érzem, hogy nincs velem semmi gond, mint ember.

Az, hogy cigány vagyok, nem nagyon látszik rajtam, a bőröm nem annyira barna, hogy egyből feltűnjön valakinek.

Valamiért a magyar lányokat részesítem előnyben a roma származású lányokkal szemben. Most ebbe pls ne kössetek bele. Ez van, ez a "típus" a zsánerem :) Valaki a vörös hajú csajokat szereti pl. Nagy ügy :)

Neten szoktam leginkább ismerkedni, társkeresőkön. Amelyik lánynak bejövök kép alapján, vissza szokott írni. Mindig jókat beszélgetünk, kezdve a kötelező sablontémákon át igazi értelmes beszélgetésekig. Aztán mindig szóba kerül a család, és én ilyenkor le szoktam írni, hogy cigány származású vagyok, remélem ez nem gond, nem vagyok az a fajta, akivel probléma lenne. Még egyszer sem kaptam ezek után pozitív választ. Vagy bunkón elhajtanak (azok után, hogy két levéllel előtte még én voltam a "legnormálisabb pasi az oldalon"), vagy nem írnak vissza, vagy jobb(?) esetben finoman közlik, hogy ez bizony számukra probléma, és hogy jobb lenne ha itt befejeznénk a dolgot.

Hasonló dolog előfordult már személyesen is amúgy, elég kellemetlen élmény volt az is.

A kérdésem az, most akkor mi van? Azért, mert vannak olyan bűnözők az országban akik cigány származásúak (szarok az arányokra) akkor már így kell viselkedni? Nem az számít, amilyen ember vagyok és ahogyan viselkedem? Miért nem találkoztam még olyan lánnyal, aki elfogad így, és nem akad fent ilyen apróságon, hogy származás vagy bőrszín vagy mittudomén?!

Beleolvastam egy-két kérdésbe itt az oldalon, ahol az volt a téma, hogy járnának e a magyar lányok cigány fiúval, és mindenhol az volt a válasz, hogy "isten ments" meg "úristen, dehogy"...stb.

Elkeserítő a helyzet...

(a rasszista kommentektől pls kíméljetek meg... nem vagyok rájuk kíváncsi... köszi)

2011. febr. 17. 22:43
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

22:56

A választás oka csupán annyi, hogy "unom" a cigány lányokat. Ez kb. olyan, mint ha egy kínai srác az afroamerikai lányokra hajtana, mivel úgymond "egzotikumra" vágyik :) Szó sincs rasszizmusról.

2011. febr. 17. 23:00
 12/63 anonim ***** válasza:
67%
Ösztönnek hívják. Az ember a saját fajtáját preferálja. Ez nem baj. Lehet, hogy neked is egy értelmes, tanult cigánylányt kéne keresned. Vagy próbálkozz tovább, és ne nyavajogj
2011. febr. 17. 23:00
 13/63 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom,hogy milyen idős vagy. Szerintem élőben kéne ismerkedned, nem interneten, komolyabb kötődés alakulhat ki, és az előítéletek sem érvényesülnének így annyira.

Ha még nem érettségiztél, akkor majd egyetemen találsz magadnak társat, ott más az emberek hozzáállása, én legalábbis úgy veszem észre.

2011. febr. 17. 23:01
 14/63 A kérdező kommentje:

22:58

TE különítesz el a magyaroktól, nem én magamat :) Nem ugyanaz...

Én egy magyar ember vagyok, aki cigány származású. De ne menjünk már bele ebbe, nem ez volt a kérdés. Nem kell offolni meg személyeskedni.

2011. febr. 17. 23:02
 15/63 anonim ***** válasza:
77%

Édes vagy az alapján, ahogy írsz!:)

Kérdésedre válaszolva:

először az jutott eszembe, ne mondd el nekik, de aztán rájöttem, valszeg neked fontos az, hogy tudják, és ezzel együtt elfogadjanak.Hát, látod, ennyire kevés a bátor ember. Örülj neki, hogy ezek a lányok lekoptak rólad, egyszerűek hozzád és gyávábbak is, mint te, nincsenek a te helyzetedben. Ne fuss utánuk, mert nem érdemlik meg. Ismerkedj csak tovább kitartóan, ne adj alább az igényeidből, és találsz NORMÁLIS párt magadnak.És legyen önértékelésed, bár úgy látom szerencsére azért van.Ez egy kitűnő szűrő arra, kivel érdemes szóbaállni, kivel nem. Ezek a kapcsolatok hidd el, nem sokat érnének, így nem futsz felesleges köröket legalább.

2011. febr. 17. 23:04
 16/63 anonim ***** válasza:
100%

Én egy magyar lány vagyok, de volt 2 pasim, akik roma származásúak voltak, igaz egyik csak félig, és őt nagyon szerettem, rajta sem látszott, és egy nagyon rendes ember. A másikon sem látszott aki teljes vér volt, hogy így fejezzem ki magam, viszont amikor szakítottam vele (mert megcsalt) akkor esett le neki, hogy én mennyire kellettem neki. És tudod nagyon nehéz volt megszabadulnom tőle. És tudom a romák ilyenek, nagyon tudnak ragaszkodni valakihez. És ezek a dolgok tudod elterjednek, és valószínűleg a lányok ezért visszakoznak, hátha te is olyan vagy. Persze ez nem csak a romákra jellemző (a ragaszkodás) de azért errefelé sokat hallani, hogy nem meri elhagyni, mert fél, h megveik...

Ez olyan dolog, mint amikor mész az utcán, és meglátsz egy nagyobb roma társaságot, inkább átmész a másik oldalra, nehogy belédkössenek. Persze h vannak kivételek, mint amilyen TE vagy, de ezt egy lány csak a későbbiekben tudná felfedezni. Ha egyből származással indítasz, akkor még sok ilyen levélre kell számítanod sajnos. Nem azt mondom, hogy titkold el, mert nem, csak annyi, hogy ha már jó úton jársz, és találkozgattok, alakul a dolog, elviszed haza, bemutatod, összebarátkozik a családdal, és látja, hogy te tényleg más vagy, mint akiket bekategorizálnak, akkor szerintem az ég világon semmi gond nem lesz ;)

23/L

2011. febr. 17. 23:05
 17/63 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Tényleg látszik a helyesírásodon, hogy tanult vagy.

Szerintem lehet, hogy ott követed el a hibát, hogy elég hamar előrukkolsz a származásoddal. Értem én, hogy miért teszed, nyilván meg akarod kímélni magad a fölösleges köröktől. De lehet, hogy ez mégse jó így, főleg hogy mindig ilyen reakciókat kaptál. Nem lenne jobb, ha ezt akkor mondanád el, amikor már kicsit szorosabb a kapocs köztetek? Persze ez is zsákbamacska, sajnos... hát nem tudom, nehéz ez.

Egyébként hány éves vagy? Mivel foglalkozol? Csak kíváncsi vagyok (ha nem gond).

És azt sem írtad, miért csak a neten próbálkozol az ismerkedéssel. Van baráti köröd? Időd, kedved a szórakozóáshoz? Nem feltétlenül szórakozóhelyre, bulira gondolok, bár arra is. Szóval hogy van-e lehetőséged élőben ismerkedni.

Írj egy kicsit részletesebben ezekről, ha van kedved.

Egyébként a konkrét kérdésedre válaszolva: megmondom őszintén, nem tudok egyértelmű választ adni. Ha megismerkedem egy fiúval (mondjuk élőben), és annyira elvarázsol, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy nem érdekelne a származása. Neten ismerkedve, megmondom őszintén, lehet, hogy kicsit jobban "besokkolna" (bocsi, nem bántásként írom) ez a dolog. Bár mondjuk elképzelhető az is, ha mondjuk egy ideje már levelezünk, msn-ezünk, láttam róla képet, és mondjuk az írásából is érződik, hogy rendes, jóravaló, intelligens, akkor lehet, hogy másként állnék hozzá.

Tényleg nem tudom. Nem voltam még ilyen helyzetben.

Nehéz kérdés ez, amit feszegetsz. Mindenesetre sok sikert kívánok neked az ismerkedésben! :)

26/N

2011. febr. 17. 23:06
 18/63 anonim ***** válasza:

szerintem a társkeresőt hagyd a fenébe...

élőben látja az ember, hogy honnan jöttél, és ha ezzel nem tud elfogadni, akkor így járt

2011. febr. 17. 23:07
 19/63 A kérdező kommentje:

23:01

26 vagyok, már túl vagyok a főiskolán.

2011. febr. 17. 23:07
 20/63 anonim ***** válasza:
62%

ez nem semmi...

Én egy 100 %-ig magyar lány vagyok, és nem utasítanék vissza senkit csak a származása miatt, még akkor sem, ha ez egyértelműen látszik rajta.

2011. febr. 17. 23:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!