Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségbe esett 10enéves fiú? (Aki nem szeret olvasni az görgessen tovább :D )
Először is Sziasztok :)
Na szóval megismerkedtem egy lánnyal ,és nagyon de nagyon belé estem ,és a lány is viszonozta az érzéseimet.Szinte mindennap együtt voltunk nagyon jól éreztük magunkat,és a lány megkérdezte tőlem hogy össze jönnék e vele ,mert nagyon szeret ,és én megijedtem ,és azt mondtam hogy inkább legyünk csak barátok(megijedtem a dologtól,mert sosem volt még barátnőm,neki meg már 3 vagy 4 fiúja volt ,és féltem ,hogy megun engem is mint a többi fiúját :$).Azóta is nagyon jó viszonyban vagyunk ,csak kicsit eltávolodtunk egymástól,és hogy tudnék olyan jeleket küldeni a lánynak ,hogy megtudjam hogy szeret e még ,vagy már csak barátként tekint rám? Vagy Szerintetek inkább hadjam a fenébe ,és maradjunk barátok ,és törődjek bele(Sosem éreztem még ilyet,és nagyon furcsa érzés :S:$)?
Bár a lány múltkor tiszta rosszul volt mert nem látott 2 napig ,és mondta hogy nagyon de nagyon hiányoztam neki(Én az a 2 nap alatt egyáltalán nem gondoltam rá,mert régi ismerőseimmel voltam :D),meg ma is odajött hozzám,és nagyon erősen át ölelt ,aztán megkérdeztem hogy mi a baj ? de csak annyit mondott,hogy engem jó érzés át ölelni,és mosolygót.Előre is köszönöm a válaszokat :)
Köszönöm a normális válaszokat ment a hasznos mindenkinek.
(kicsit féltem hogy leszóltok ,hogy inkább tanuljak,okosodjak,meg nőjek még a dologhoz :D)
Össze szedem magam ,és holnap a megfelelő pillanatban megpróbálok lépni ,aztán lesz ami lesz,csak félek a dologtól egy kicsit :S
Bár most köszönt el tőlem msnen ,és megkérdezte ,hogy lélekben nem akarok e vele aludni ,mert fél egyedül,és úgy nyugodtabban aludna ha tudná hogy lélekben vele vagyok :)
Holnap mindenféleképpen próbálkozz nála. Nekem is jól jönne egy ilyen csaj.
19:59-es voltam
Nagyon aranyos ,kedves ,okos,tényleg lehet vele beszélgetni mindenről ,nem olyan mint az átlag lányok ,és még szép is :O
Bár a megkérdezett fiú ismerőseim szerint annyira nem nagy durranás ,de nekem nagyon tetszik :$:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!