Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki érzéseim? Többi lent.
Szerintem nyugodtan mondd meg neki. Én úgy vagyok vele, ha elutasít vagy valami, akkor elviccelem.
Amúgy barátok vagytok? Szoktatok beszélgetni? Mert ha nem is ismeritek egymást, csak látásból akkor viszont nem túl jó ötlet. Hány évesek vagytok? (Bocsi a sok kérdésért, de ezekkel az információkkal talán máshogy tudok válaszolni. :d)
A válasz megírásának időpontja: ma 21:50
Igen régóta ismerjük egymást. Én 17 ő 16
Hát nem kell elviccelni vagy semmi ilyesmi. Ha bejön neked és ugyérzed megőrülsz az elfojtottságtol akk mond el. De tartsd észben hogy sok lány kedveli a fiu lány barátsàgokat mert ritka az olyan. Szval ha elmondod neki, lehet hogy cinkesen fog elsülni a dolog. Döntsd el, biztos hosszu távu barátság vagy 2esélyes nembiztos..( aztán lehet hogy a karjaidba ugrik, passz:D )
Nade ha elmondod neki akkor:
Hivd félre, és teremts komoly hangulatot. Probálj ne dadogni mert az cinkes és ne sarlangozz, térj a tárgyra. Ha huzod a vallomásodat azzal kinisabb, feszült légkört teremtesz. Amugy ha a helyedben lennék, elhvnám a csajt vhova(kori-kávé-séta) és ha igent mond, ergo szivesen elmegy akkor ott mondanám el a dolgot.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!