Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy merőben másképp mennek a dolgok mint ahogy kellene?
Normális elegáns, rendes srác vagyok, kedves vagyok a lányokkal is, van azért pénzem is,tényleg rendes srác vagyok azt mondják de a lányok nem nyitnak felém,pedig a felnőttek közül(30-40)közöttiek mind mikor beszélgetnek velem, mondják hogy biztos megdöglesztem a dumákkal a csajokat...stb.Mégse.Úgy vélem olyanokra hajtanak akik isznak,dohányoznak.....stb.Szomorú vagyok nagyon -e miatt.A baráti köröm idősebbekből tevődik ki.
16/f
"van azért pénzem is"
Mármint a szüleidnek?
érettebb vagy a korodnál :)
Nem akarok nagyképű lenni, de egy cipőben járunk, és egyidősek vagyunk :D
Keress komolyabb csajokat, pl nekem perpill közel 19éves barátnőm van (igaz csak távkapcs egyenlőre, de szellemileg jobban illik hozzám mint a korombeliek szerintem..)
Nem tudom, hogy találhatnál barátnőt, de egy tanácsom lenne: semmiképpen ne legyél bagós-bulizós-alkesz "állat", csak azért, mert a csajok arra buknak. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!