Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátja szerint nem tetszem neki. Én eddig másképp értelmeztem az apró jeleket. Tévedtem volna?
Szóval megkértem ezt a közös ismerősünket, aki a legjobb barátja hogy kérdezősködjön finoman hogy a srác mit gondol rólam.. és ő mondta hogy persze megteszi csak ne reménykedjek nagyon mert amennyit eddig szóba kerültem ő nem gondolja hogy bejönnék az illetőnek :/ (100%-ig megbízom ebben akit megkérdeztem)
Ami eddig volt a sráccal: szülinapi bulin találkoztunk, ahol bámult, majd később odajött hozzám, megkérdezte hogy hívnak hova járok suliba, meg elkezdtünk dumálni és végig egymás mellett maradtunk, szó nélkül kihozta a táskám a ruhatárból nekem.. akkor msn-es beszélgetés közben egyszer az jött ki tőle hogy szerinte szép vagyok, meg az msn-es beszélgetésünk elég.. egyelőre. (ezeket ő írta ugye)
Meg ha szóba kerül a szülinapi buli amint taliztunk, mindig kihangsúlyozza, hogy mennyire jó volt (ugye aznap ismerkedtünk meg), meg hogy az is milyen jó volt amikor csokit adtam neki. :D
De viszont, megtehette volna de nem hívott el sehova sem kettesben! :S Bár igaz hogy nem túl vérmes meg nem nagymenő típusú de nem is túl félénk.. mondjuk amikor szóba került hogy én is majd bulit szervezek, szinte "meghívatta" magát :D
Nos? :S Én ebből azt feltételeztem hogy talán legalább tetszem neki.. lehet h félreértelmeztem mindent? :S
Hát, igazából ez az illető akiről beszélek.. az exbarátom :) DE, nagyon régen voltunk együtt és nagyon rövid ideig. Barátok maradtunk, mert egyszerűen nem ment a dolog és kész. Ritkán találkozunk, de egyike azoknak az embereknek akikben tényleg nagyon bízok, mert azért tudom, hogy milyen. Most is azért mondta, hogy ne bízzak a dologban nagyon, mert egy csalódáson van túl ahol a lány nagyon átverte..
Tudom sokan azt mondanák hogy akkor sem a legjobb forrás, de sajnos mást nem tudtam megkérni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!