Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életed legjobb csókja?
szívem igaz szerelmével, amikor még semmi más nem számított :'(
15 voltam
kb 6 percig csókolóztunk a barátnőmmel.:) Leírhatatlan volt, csak azért hagytuk abba mert elzsibbadt a szánk.:D
Miért volt olyan jó? Hülye kérdés, mert szeretem.:)
(Nyár közepe fele volt ez, 15 voltam)
F/16
Nem tudom milyen lehet, még sosem csókolóztam. Pedig jó lenne már élménybeszámolót tartani :)
21/f
Idén nyáron... :) Kint sétáltunk a parkban, amikor jött egy hirtelen vihar... :D Kb 2 perc alatt annyira eláztunk, mintha ruhástól álltunk volna a zuhany alá... :D Mivel már úgyis mindegy volt, nem siettünk a fedett térségek felé. Egyszer csak megállt, magához húzott, és ott, a zuhogó esőben, csurom vizesen, a testével melegítve, átölelve, jó ideig csókolóztunk... Baromi romantikus volt... :) Azt hiszem, azért volt olyan jó, mert már akkor full bele voltam esve... :D Pedig akkor még nem is jártunk olyan régen, egy hónapja talán... Vagy még annyi se. Mindegy, csodás érzés volt... :)
A legjobb TECHNIKÁS csókom pedig egyszer, valami buliban, befüvezve odamentem valakihez, akit később elneveztem Mr. Proficsóknak, mert még mái napig sem tudom, hogy kicsoda. A dal elejétől a végéig csókolóztunk, utána másnap reggelig nedves voltam tőle. De lehet, hogy csak a fű tette. Az mindig előhozza a "hippi" énem- valamiért mindig kívánósabb leszek tőle... :D
Ha választani kell a kettő közül, határozottan az elsőt választanám. :) Még csak nem is gondolkodnék rajta. :)
2008.04.24, Dunapart Petőfi híd-Lágymányosi híd közötti szakasza, 19 és fél éves voltam.
Szerintem a másik fél semmire nem emlékszik már belőle de attól még az volt a legjobb. Hogy miért, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!