Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életed legjobb csókja?
Most volt, szeptember elején. Egy srác a baráti körből, akivel sosem csíptük egymást, oda jött egy buli kellős közepén, átölelt és megcsókolt. Tűzijáték, orgonaszóló, villámcsapás, amit akartok. Utána találkoztunk még egyszer kettesben, akkor is csókolóztunk, fantasztikusan jó volt! De aztán egy szó nélkül eltűnt :( :(
23L
hát még nem volt meg életem legjobb csókja :/
pedig smároltam a barátnőmmel meg egy haverommal részegen.. arra sajnos nem emlékszek. meg még egszer egy lánnyal, mondjuk azt nem nevezném csóknak, mert ő akarta én ellenkeztem :D aztán volt egy fiú... ahhh iszonyat helyes volt. vele volt még az első csókom. de rossz volt. nem tudtam hogy mit kell csinálni :( azóta nem is keres..
tavasszal. buszon hazafelé a barátommal :3 kicsit bevoltam csiccsentve :D :$
18L
Még csak egy valaki csókolt meg... Vele az utolsó. Amit akkor még nem tudtam, hogy az utolsó lesz. A csók után megölelt, én elindultam a vonatra és még egyszer visszanéztem rá. Nagyon szerelmes voltam. :)
Egyébként a legjobb, mindenképpen az volt, ami nem csattant el, csak a képzeletemben...
Sunshine :3
a második velem minden buliban megesik a barátommal :D:D
úgyszint hippi
Szégyen nem szégyen.. de megcsaltam a barátomat. És azzal akivel megcsaltam.. Hihetetlen jó volt az a csók. Szenvedélyes, izgalmas.. Néha ma is érzem ajkamon az övét:)
18/L
13 voltam akkor, az volt az elso vele es egyben a legjobbis pedig meg azota is jarunk de annal jobb nem volt! Ultunk 1 padon 4-en ,dupla randi, a masik mar elobbre volt mint mi ok hamarabb jottek ossze. Egyszercsak latom hogy a masikok csokoloznak,o ramnez es a fulembe sugja hogy nagyon szeret es akkor megcsokolt. kb 5 percig csokoloztunk. Nagyon jo volt!!!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!