Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóéjt sms, de kicsit másképp?
Figyelt kérdés
Van egy srác,randiztunk jópárszor,mindkettőnk részéről kezd kialakulni valami. Én nem vagyok egy érzelgős típus, de elvárja tőlem,hogy írjak neki smst. Arra gondoltam, hogy most írok neki jóéjt smst. Neten csak olyat találtam most hirtelen, ami inkább szerelmes-jóéjt sms.Mivel mi nem vagyunk szerelmesek, sőt nem is járunk, ezért valami light-osabban szeretnék írni neki.Ami nem olyan 2nyomulós" de mégis kedves. Vannak ötleteitek?2010. júl. 26. 23:53
1/20 anonim válasza:
Minek SMS-zni ha még nem is jártok?
2/20 A kérdező kommentje:
Miaz, hogy miért sms-ezünk?
2010. júl. 26. 23:58
3/20 anonim válasza:
Valami spontánt írj, mert az ilyen netes megkomponált smsek nagyon bénák. Mikor feltalálták az smst akkor vicces volt, de már nagyon erőltetett.
5/20 anonim válasza:
legalább ne a netről nézz valami idétlen sablonszöveget,az már 2000-ben is gáz volt.írj valamit,legyen fantáziád,de nem ilyen előre megírt klisét
6/20 anonim válasza:
aludj jól, álmodj rémeket pl?
:)
7/20 A kérdező kommentje:
Ezért is írtam ide,mert nem szeretnék sablon dumát:) na mindegy akkor kreatív kell, hogy legyek. Ami nem az erősségem. Egyébként lány vagyok :) köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 27. 00:09
8/20 anonim válasza:
Gondoltuk vagy legalábbis reméltük!(hogy lány vagy)
:)Írd neki, szép álmokat bumbúrnyák!
:)
9/20 A kérdező kommentje:
xD
2010. júl. 27. 00:16
10/20 A kérdező kommentje:
tényleg,hiszen úgy kezdtem a kérdésem:'Van egy srác..." fáradt vagyok,na xD
2010. júl. 27. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!