Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi a reális esély erre?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, akinek még nem volt csaja és még nem feküdt le senkivel. Haverjaim szerint túl válogatós vagyok. de én nem tudnék eggyütt lenni vagy lefeküdni egy számomra csúnya csajjal. Viszont szép azért nincs rengeteg. Átlagos gyerek vagyok, nem vagyok gazdag, se jóképű, de én nem fogom lejjebb adni a szintet, nekem igenis csini csaj kell, vagy inkább akkor senki. Eddig nem sikerült találni, szerintetek fog?2011. febr. 10. 22:49
11/11 anonim válasza:
Teljesen normális hogy olyan lánnyal lennél csak akit csinosnak tartasz. Miért érnéd be kevesebbel mint amire vágysz? De azért tenned is kell. Fel kell érned a szintjére. Egy jó csak rengeteg srác közül választhat, úgyhogy amellett, hogy adnod kell a külsődre (ha csúnya vagy, akkor is tudsz mit javítani), fejlesztened kell a szociális készségeidet is, mert arra nagyon érzékenyek a nők, hogy mennyire értesz a nyelvükön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!