Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi a reális esély erre?
Kinövöd!
Én sose mentem a külsőre, mert engem a belső értékek vonzanak. Ha mégse növöd ki marad a kezed, drága!
22/N
50%, hogy fog:P
Szerintem egyébként fog, ha így állsz hozzá.
Legalábbis nagyobb az esélyed, mint azoknak, akiknek mindegy, csak már lyuk legyen.
Ez kb olyan jellegű kérdés-hogy számomra csak a ferrari számít autónak-szerinted gáz?
Pedig ha tudnád,hogy hány jó csajszi szált be a kispolszkimba 19-20 évesen.Sőt a legnagyobb csajozógép ismerősömnek trabantja volt.
Belül elragadó, hát ez nagyszerű, de nekem sajna kevés mint mondtam. Max csak barát lehet az ilyen.
A személyiségemmel szerintem nincs gond, legtöbben jó fejnek tartanak, igyekszem javítani a külsőmön, talán egyre több sikerrel. Egyébként törekvő, magabiztos embernek tartom magam, aki eléri a céljait, és ez mostanság kezd kamatozni (tanulás, munka, pénz stb.)
A kocsikról nagyon nem beszélnék, sok csaj cukinak tartja amúgy a régi kocsikat.
18 éves vagyok, már leadtam 25kg-ot (ez egy éve történt) de 1 évig nem volt csajom, csak 17 évesen csókolóztam először, volt időszak hogy paráztam meg minden hogy "jajj nincs csajom hűha" de rájöttem hogy beszari voltam, egy unalmas srác, több kell... aztán most elkezdtem kondizni, laza vagyok, humoros és visszajött az önbizalmam is, és tessék alig kelett valamit csinálnom már "elhódítottam" a pasijától a lányt :D a csaj barátnői meg irigykednek hogy milyen jó pasi vagyok és mázlista a csaj. Képzelheted milyen jól érzem magam :D fél éve nem hittem volna el ezt :D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!