Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van 2 gyerekem, azért még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van 2 gyerekem, azért még találhatok társat egy életre? Van rá reális esély?

Figyelt kérdés
28éves vagyok van két gyerekem nagyon vágyom egy igazi társra egy tényleg életre szóló kapcsolatra.Szerintetek van még erre esélyem?Van aki elfogadná a gyerekeimet?Van még olyan férfi aki erre vágyik?Nem találom a pasit pedig igaz duci vagyok egy kicsit de szép az arcom mindenki mondja!Mi a véleményetek???KOmolyan érdekel.
2007. dec. 4. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze hogy lehet!!! Miért ne lehetne? Még csak 28 éves vagy. Mondok is neked egy példát: A nénjém pl 42 éves, a férjeétől már külön élt. Neki 3 gyereke is van,igaz 2 már nagykorú és különlakik,de a 3. 14 éves kamasz. És ő is talált párt magának már 2. éve vannak együtt. Ő társkeresőben adott fel hiredetést,ott ismerkedett meg a mostani párjával. Itt sztem te is próbálkozhatsz, csak légy őszinte a pasival, tuddja h van gyereked, -így legalább már kezdetben is olyan jelentkezik, aki elfogadja a gyerekeket,és késöbb nem lesz gond emiatt a kérdés miatt gondod-. Úgyis elfogadja az igazi társ a gyerekeidet is, aki meg nem, az meg nem ér annyit. Biztosan te is megtalálod az igazit, ha szeretnéd! Szóval nem lehetetlen.
2007. dec. 4. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Anya is bátyussal meg velem taláta meg az igazi pasit.25évesen.30évesen szült neki még egy gyereket,és szeretik egymást.Szerintem nem lehetetlen.Csak kell egy szintén családcentrikus pasi,aki megveszik a gyermekeidért is!
2007. dec. 4. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, hogy fogsz találni. fiatal vagy. És sok olyan férfi van, aki elvált vagy épp nagyon családcentrikus, vagy épp nem akar már gyereket, stb. Biztos fogsz találni magadnak párt, egy életre, csak bízz magadban.
2007. dec. 4. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!